2777
2789
عنوان

به کی حسودیتون میشه و چرا

| مشاهده متن کامل بحث + 125818 بازدید | 1311 پست
خیلی حس بدیه ،یه مدت رسیدگی کردم بهتر شده بود ولی دیگه حوصلم نکشید

میبندم اینطوریه وگرنه صافش نکنی میشه عین جنگل

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یه دختره هم هست اونم یکی از الگوهامه و بهش غبطه میخوردم

از افسردگی و مریضی و کلی مشکلات دیگه الان تو یه  دانشگاه تو اروپا پزشکی میخونه و چندتا زبان بلده

این واقعا الگوی منه♥

و قسم به امیدی که می روید از جای بریدگی زخم در تن💛🌱

یه دختره هم هست اونم یکی از الگوهامه و بهش غبطه میخوردماز افسردگی و مریضی و کلی مشکلات دیگه الان تو ...

ولی من دوست ندارم از شرایط سخت به چیزی برسم

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...

به جاریم. البته غبطه... خیلی دختر ماهیه.بسیار خوشگل بور چشم رنگی خوشتیپ و آروم و خونسرد بچه هاشم آروم و خوشگلن... کلا هم اخلاق داره هم ظاهر .اصلاهم حرف مادرشوهر براش مهم نیست و ناراحتش نمیکنه خوشبحالش حس میکنم از قوی بودن ایمان و ثبات شخصیتشه کاش منم میتونستم مث اون خونسرد باشم و بچه های آروم تربیت کنم

زیبایی هرکس با تفکرش نمایش داده میشه
ولی من دوست ندارم از شرایط سخت به چیزی برسم

آخه زندگی خیلی هامون سخته حداقل بعد سختی آسونی بیاد ادم یه نفس راحت بکشه 

خودمم تو شرایط خیلی سختیم😪

و قسم به امیدی که می روید از جای بریدگی زخم در تن💛🌱

به جاریم. البته غبطه... خیلی دختر ماهیه.بسیار خوشگل بور چشم رنگی خوشتیپ و آروم و خونسرد بچه هاشم آرو ...

ینی اگه یه روز مث اون بتونم به آرامش برسم به بزرگترین آرزوم رسیدم... منظورم آرامش درونی ک هیچکی نتونه بهمش بریزه حتی مادرشوهر

زیبایی هرکس با تفکرش نمایش داده میشه
به همه اونایی که بی‌زحمت یه چیزی رو بدست آوردن من واسه هرچیز پاره شدم تهش به حقمم نرسیدم

من مخصوصا اونایی که بخاطر باباشون پولدار بوده به همه چی رسیدن آرزوهاشون نشده عقده

نه بابا بمونم‌همینجا بمیرم ‌ . بعدا بفهمن با من چیکار کردن

نگو اینجور اخه این چه حرفیه 

توروخدا یبار سرصبحت رو با پدر یا مادرت باز کن ببین چجوریه

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

ینی اگه یه روز مث اون بتونم به آرامش برسم به بزرگترین آرزوم رسیدم... منظورم آرامش درونی ک هیچکی نتون ...

آرامش بنظرم برمیگرده به زندگی آدم

نمیدونم چی بگم ازدواج کردم اونم انتخاب مادرم بود ۴سال بامادرشوهر وشوهربچه ننه مصیبت دیدم خیلی اعصاب ...

الان همسرت بهتره؟ منم حس میکنم دور باشم رابطه مون بهتره هرچند که کلی عقده و حسرت رو دلم گذاشتن نمیدونم اینهمه درد با آروم میشه 

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

من مخصوصا اونایی که بخاطر باباشون پولدار بوده به همه چی رسیدن آرزوهاشون نشده عقده

فرض کن با کلی زحمت و متاهلی و بی پولی پذیرش دانشگاه های خارجی رو بگیری ولی باز به خاطر پول نتونی بری، حالا یه کسایی هستن کوچکترین علم ندارن طلافروشن اصن درس نمیدونه با کدوم س نوشته میشه به منم فخر میفروشن