2777
2789
خودش داری علنی می گه که مشکلی نداره همسر آینده زن صیغه کنه

نه من اینو نگفتم

تاپیکمم چون پریازدید میرفت متاسفانه میترسم دیگه خیلی چیزی بگم

ولی گفت من نمیخواستم تو رو مجبور کنم

واسه همین اینکارو کردم

maybe

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نمیخوام دیگه کسی رو *از دست بدم*برای بار چندمفقط همین

مگه آشغال که می ندازی سطل زباله براش ناراحت میشی این آقا از اشغال پست تره 

لطفا با احساسات تصمیم نگیر منطقی باش به فکر رابطه و ازدواج فعلا نباش اول به فکر درمان خلا های عاطفی باش چون نه فقط با این آقا و با اشخاص دیگه هم شکست می خوری وابسته نباش به کسی 

بعد به فکر ازد اج باش

نه من اینو نگفتمتاپیکمم چون پریازدید میرفت متاسفانه میترسم دیگه خیلی چیزی بگمولی گفت من نمیخواستم تو ...

در و تخته جوره...تو هم مثل اونی پس

پس راسته که تو قرآن گفته 

زنای خوب برای مردای خوب

زنای بد برای مردای بد

اینکه بدونی یه نفر بده و باهاش ازدواج کنی یعنی خودتم مثل اونی 

نه من اینو نگفتمتاپیکمم چون پریازدید میرفت متاسفانه میترسم دیگه خیلی چیزی بگمولی گفت من نمیخواستم تو ...

اون زیاد چرت و پرت می گه بی پرده بگم 

دیده خوب خری هستی گفته سواری بگیرم ازش 

قبولم کنی به ریشت می خنده 

هم با تو هم با زنای صیغه ایش 

کسی که یه بار چنین غلطی کنه بازم می کنه اگه آدمی هستی که برات مهم  نیست خیانت  و خوشت میاد شوهرت بهت خیانت کنه برات گزینه مناسبی

[QUOTE=367214791]در و تخته جوره...تو هم مثل اونی پس پس راسته که تو قرآن گفته  زنای خوب برای مردای خوب زنای بد ...[/QUOTE

پس فردا نیا گریه کن شوهرم خیانت کاره چون خودت انتخابش کردی 

بهش بگو پس انقد نمیتونی جلوی هوستو بگیری حتما ازدواجم کنیم زمان پریودیم و مریضیمو زایمانمم میری زن صیغه میکنی میگی تو که اخلاق منو میدونستی کنترل خودمو ندارم

درسته کینه خوب نیست ....ولی زشته یه بدی هایی بی جواب بمونه