2777
2789
عنوان

شوهرم وحشتناک کتکم زد

| مشاهده متن کامل بحث + 5402 بازدید | 144 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من ایقدرمیخامش ولی اون وقتی خرمیشه لگداش ب تمام بدنم سرازیرمیشه اسی توتنهانیسی یبارایقدر لگدمیزد صور ...

من از شدت سردرد حالت تهوع گرفته بودم یه لحظه وقتی سرمو زد ب دیوار انگار بیهوش شدم بعد وقتی ب خودم اومدم انگار خودمو خیس کرده بودم

سر چی کتکتون زد؟😔

👨👩آقا و خانم محترم وقتی از شما سؤال میکنن اینطور پاسخگو باشید...:میپرسند شما متأهل هستین یا مجرد؟بگویید متعهد هستم, چون که...:تجربه نشون داده نه مجرد بودن نشانه تعلق خاطر نداشتن به کسی هست نه متأهل بودن نشونه تعهد و وفاداری...همه قراردادها را که روی کاغذهای بی جان نمینویسند...بعضی از عهدها و قولها را روی قلبهایمان مینویسیم... حواسمون به این عهدهای غیر کاغذی باشه شکستنشان یک انسان رو میشکنه😞💔  آقای محترم خوب دقت کن روز اول شروع زندگی رو یادت میاد...؟   حتما یادت میاد چه عاشقانه ها و چه اظهار علاقه های دو نفره داشتی... خانم محترم خوب دقت کن روزای اول شروع زندگی رو یادت میاد...؟ حتما یادت میاد چه ناز کردنها و چه خوشیهای دو نفره داشتی... تو رو خدا پایبند باشید به هم دیگه. تو زندگی زناشویی هم دیگرو بپرستید.   آقا حالا که متأهل شدی متعهد شو...   زندگی زناشویی حرمت داره... مرد اونکه خیانت بتونه بکنه اما نکنه...خانم محترم انتقام گرفتن در زندگی معنا و مفهومی نداره و تا با همسرت دعوات شد, افکار پلید رو از ذهنت دور کن😡 پایه زندگی هر مردی شما خانمها هستین...    خدا حفظ کنه همه خانمهای پاکدامن رو.

برو پزشک قانونی و شکایت کن تا دیگه از این گ.وها نخوره🤬 

اگه الان جلوشو نگیری تا آخر عمرت کتک میخوری 

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

میشه بپرسم چرازد توزو؟

دقیقاتوچیاگفتی بهش؟

راستی من تازمانی ک دهن بازنکنم کتک نمیخورم اصلا نمیتونم کنترل خودموکنم و بعضی وقتامیخام ازحقم دفاع کنم بابت زورگوییاش ک این باعث میشه کتک بخورم

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«انهاکه عکس هارانبوسیده اند،عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم..❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم ❤️اين جهان كوه است و فعل ما ندا سوي ما آيد نداها را صدا فعل تو كان زايد از جان و تنت همچو فرزندي بگيرد دامنت پس تو را هر غم كه پيش آيد ز دردبر كسي تهمت منه، بر خويش گرد فعل تست اين غصه هاي دم به دم اين بود معناي قَد جَفٌَ القَلَم!

شوهر منم اینجوری عاشقم  رفتارش خوب ولی اگه عصبانی  بشه دیگه هیچ  کسی رو نمیشناسه

ببین شوهر من اینجور  که یک روز با برادرش دعوا کرد من رفتم وسط که از هم جداشون کنم که مشتش خورد پای چشم

تا ۳ روز همش میگفت دردت بجونم دستم بشکنه زدمت 

ولی یعدفه خودش زد اصلا انگار نه انگار که منو زد تازه قهرم کرده بود قیافه هم گرفته بود