2777
2789

یاد گرفتنی نیست هر چی تو خونتون دیدی برعکسشو انجام بده محبت دلیه

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کتاب زبان عشق رو بخون عزیزم نوشته جان گاتمن خیلی کمکت میکنه 

و در کنارش سعی کن وقتی خونه نیست جلو آینه ادای محبت کردن در بیاری برای شوهرت ادا نیا فقط جلو اینه برای خودت انقدر تمرین کن حالتات طبیعی بشه و عادت کنی تا بتونی با همسرتم همونجور برخورد کنی 

البته زبان عشق ادما فرق داره بعضی وقتا به مردا محبت میکنی و میگن تو محبت نمیکنی 

منکه اخر زبان عشق همسرم رو نفهمیدم 

ولی یه سری کارهای کوچیک شروع کن مثلا خانواده من سردن کسی بگی یه لیوان اب بیار میگه پاشو بخور مگه دست نداری برا بابامون میبریم ولی برا بچه ها محاله بیارن 

اما من اینو از همسرم یاد گرفتم اون برای من اب میاور یا چیزی میخواستم منم کم کم اینو عادتم کردم 

کتاب زبان عشق رو بخون عزیزم نوشته جان گاتمن خیلی کمکت میکنه و در کنارش سعی کن وقتی خونه نیست جلو آین ...

قربون صدقه رفتن رو دوس ندارم من بجز اون چیکار میشه کرد؟

تمرکز ندارم برای کتاب😕

ولی یه سری کارهای کوچیک شروع کن مثلا خانواده من سردن کسی بگی یه لیوان اب بیار میگه پاشو بخور مگه دست ...

نه دیگه اینطوریم نیستن خانواده من شام نهار خدمات تکمیل

منم والا شام نهار صبحونمو میدم چای میارم دیگه جیکار کنم

از قربونت برم و فدات شم گفتن بدم میاد

قربون صدقه رفتن رو دوس ندارم من بجز اون چیکار میشه کرد؟تمرکز ندارم برای کتاب😕

تمرکز نداری صوتیشو بخر این چه حرفیه شما جوونی چرا تمرکز نداری 

سرویس دادن هم محبته هی چای بیار میوه بیار لباساشو براش اماده کنی 

تمرکز نداری صوتیشو بخر این چه حرفیه شما جوونی چرا تمرکز نداری سرویس دادن هم محبته هی چای بیار میوه ب ...

اعصابم خرابه از فکر و خیال هر روز دعوا

سرویس و میدم غذاش آمادس همشه