2777
2789
عنوان

زنداداشم بدون اجازه داداشم ماشین سوار شده

| مشاهده متن کامل بحث + 678 بازدید | 62 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سگ خیلی وفاداره چرا به خودت گرفتی؟🤔

آها کلا سبکتون به همین شکله 

هیچی گلی ، موفق باشی💚

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

من کسانی رو که گفتن فضولی نکن رو درک نمی کنم.

این خانم وقتی گواهینامه نداره یعنی صلاحیت نشستن پشت فرمون رو نداره. پس فردا بزنه یکی رو زخمی کنه یا بکشه چی میشه؟؟ هرچند دیه هم پرداخت کنه ولی مگه زندگی اون فرد دیگه زندگی میشه براش.

اینکه بدون گواهینامه رانندگی کنی اوج بی فرهنگیه و خیلیا مثل اینکه طرفدار این بی فرهنگی هستن.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم.

وااای چیشده چرا بعضیا انقدر پرخاشگر شدن

احساس میکنم تو دبیرستان دوره متوسطه اول نشستم

شروع رژیم2۵ مهر  با وزن 79کیلو، وزن هدف اول:۷۰  🖤 وزن هدف دوم: ۶۷  🖤  وزن هدف سوم:۶۵ 🖤 وزن هدف آخر:۶۳🖤

یکم درک کنی بد نمیشه گلممن میگم ایندفعه هیچیاگه سوار شه بخوره به یکی

عزیزم ببخشید بد گفتم ااآخه خودم از خواهرشوهر خییییییلی کشیدم به نظرم خودتو بده نکن خود داداشت میفهمه به زودی

وآقا متاسفم براتمن نمیگم چرا سوار میشه میگم وقتی گواهینامه نداره به بکی بخوره

عزیزم منظورتو متوجه شدیم

با خودش از خطر تصادف صحبت کن

بعدم کمکش کن گواهینامه بگیره،با خیال راحت سوار شه

شروع رژیم2۵ مهر  با وزن 79کیلو، وزن هدف اول:۷۰  🖤 وزن هدف دوم: ۶۷  🖤  وزن هدف سوم:۶۵ 🖤 وزن هدف آخر:۶۳🖤