2777
2789
عنوان

شماها تو رابطه خیلی فعالین

| مشاهده متن کامل بحث + 577 بازدید | 43 پست
من حس تجاوز دارم فقط تحمل میکنم

یبار تو رابطه خیلی گرم باش فعال باش همه چیزو بزار کنار و فقط به خودتون دوتا فکر کن وقتی حسابی کیف کرد از این‌موقعیت بهش بگو باهام توی طول روز خوب باش من شب غرق عشقت میکنم 

بگو با مهربونیت بزار برات بمیرم با حرفات سردم نکن از خودت بهم عشق بده

خیلی جوابه

🌹 نی نی تو راهه😍  لطفا اگر نظری از من خوندی حتما و حتما عقل خودت را اولویت بذار. من فقط بخش کمی از ماجرا را شنیدم و تو بخش زیادی از آن را دیدی.                                                                         از صمیم قلبت از خدا بخواه اون همه چیز را با جزئیات میدونه همه چییییز پس بهترین یاری دهنده خودشه.                           کاربر قدیمی از ۹۴.   تعلیق شده🤷‍♀️ حالا چرا؟؟  کسی پاسخگو نیست.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه من رو کشته با هزار تا تحقیر و اذیت فقط میخام اینقد ازم متوقع نباشه

ینی حتی اگه بگی نمیخوام راب.طه داشته باشم هم باز به زور بهت حمله میکنه؟؟ در این حد وحشی و احمقه؟؟

فرار کن از دستش مطمئن باش خودشم زده میشه، از خودت برونش بگو تا وقتی ادم نشی خبری نیست

درخواست دوستی نمی‌پذیرم❤️ سوگل کلهر🦄 ☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□°

عجببب همون لحظه خوبه ولی بعدش وحشی‌هاین مهربونی بخوره تو. سرش

مثل خودش رفتار کنی چی؟ مثلا یه رابطه گرم داشته باشی باهاش ، به فکر خوشی خودت فقط که طبیعتا به اون هم خوش میگذره ، ( شده ظاهرا تظاهر کن خیلی بهت خوش میگذره ) ، بعد دقیقا مثل خودش بعدش بی محلی کن 

نمیدونم والا

🤍بنگر و بشنو ، بگذر و بِه شو .. 🕊                               
ازش تنفر دارم

چند ساله ازدواج کردین

از اول اینجوری بودید

🌹 نی نی تو راهه😍  لطفا اگر نظری از من خوندی حتما و حتما عقل خودت را اولویت بذار. من فقط بخش کمی از ماجرا را شنیدم و تو بخش زیادی از آن را دیدی.                                                                         از صمیم قلبت از خدا بخواه اون همه چیز را با جزئیات میدونه همه چییییز پس بهترین یاری دهنده خودشه.                           کاربر قدیمی از ۹۴.   تعلیق شده🤷‍♀️ حالا چرا؟؟  کسی پاسخگو نیست.
مثل خودش رفتار کنی چی؟ مثلا یه رابطه گرم داشته باشی باهاش ، به فکر خوشی خودت فقط که طبیعتا به اون هم ...

مرسی عزیزم

من در کل روز سعی میکنم دور برش نرم آدم بیخودیه ولی رابطه برام زجر اوره

امید وارم هیچ وقت حس منو تجربه نکنی

چند ساله ازدواج کردیناز اول اینجوری بودید

نه 

با گذشت زمان شخصیتشو کامل نشون داد البته از اول هم تو همون عقد مشخص بوده برای آدمای زرنگ.من خنگ و خوشبین بودم. 

مرسی عزیزممن در کل روز سعی میکنم دور برش نرم آدم بیخودیه ولی رابطه برام زجر اورهامید وارم هیچ وقت حس ...

فدات شم .فکر نکن تنهایی ، خیلیا تو تنهایی زجر میکشن .

مراقب خودت باش

🤍بنگر و بشنو ، بگذر و بِه شو .. 🕊                               
نه با گذشت زمان شخصیتشو کامل نشون داد البته از اول هم تو همون عقد مشخص بوده برای آدمای زرنگ.من خنگ و ...

چندوقته ازدواج کردید

بچه دارید

هیچ علاقه ای بهش نداری هیچی؟؟