2777
2789
عنوان

حوزه امنیت چیه دوستان

| مشاهده متن کامل بحث + 489 بازدید | 68 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گفت ک پلیس افتخاری ام. یعنی درست میگه؟

نونت تو آبو روغنه😆

"برای اینکه مردم در خط نگه‌داشته شوند، آن‌ها باید گرسنه، نیازمند، بی‌سواد، و خرافی نگه‌داشته شوند. اگر فرزند بقال باسواد شود، او نه‌تنها به سخنرانی من انتقاد خواهد کرد، بلکه واژه‌های بدیعی را نیز بکار می‌برد که نه شما و نه من نمی‌توانیم آن را بفهمیم … چه اتفاقی می‌افتد اگر کودک علوفه‌فروش باهوش و توانا باشد و کودک من، ...،تنبل و احمق باشد؟"
نکنه همون بسیجیه😐🤦🏻‍♀️

عزیزم همون بسیجیه

یه عده رو میزارن برای امنیت محله، هر کس از محله خودش

گشت میدن، گاهی شب هم میرن

به تعداد بسیار محدودی که اصولاً نظامی بازنشسته باشن اصلحه میدن بقیه باتوم دارن

پلیس امنیت کشور به چیز دیگه است گلم

بعضی دوستان اشتباه راهنمایی کردن

الهم عجل لولیک الفرج
حوزه امنیت یعنی کسانی که در جامعه ناامنی ایجاد میکنن و خودشون فکر میکنن امنیت ایجاد کردن

حوزه ی امنیت محله،جنابعالی و امثال جنابعالی هستین که ورژن جدیدتون بجای سبزی پاک کردن،دید زدن آدمای محله س،که کی چیکارس،و کوجاییه🤣

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
مشتی بهش بگو تو توضیح نده آدرس محل کار بده برو ببین اینجور مغر آدم مشغول میشع 😂💔

الان یه کاربرا کمکم کرد خیر ببینه

گف حوزه امنیت ثمین. تز خودش هم پرسیدم گفت اره . ولی رسمی کارنمیکنه افتخاریه بعنوان کمک دستشون .

اندر احوالات ماناگفته هاست..خاموشم و[ غم ] دراستخوانم میگدازد.....🖤🥀
یاحفاظتیه یا اطلاعاتی اگه واقعا پلیس افتخاری باشه رسمی نیست و هرزمان نیرو کم بیارن به عنوان نیروی کم ...

مرررسیی اره خودشم همینو گف

یاحفاظتیه یا اطلاعاتی اگه واقعا پلیس افتخاری باشه رسمی نیست و هرزمان نیرو کم بیارن به عنوان نیروی کم ...

حوزه امنیت ثمین گفت کار میکنه

ارع افتخاریه