2777
2789
عنوان

بیاااا شکرگذاری امشبو بنویس ❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 103 بازدید | 26 پست

خدایا شکرت همه‌چی خوب پیش رفت شکرت امشب خیلی خوشحال میشم

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خدایاسپاسگزارم لباسایی ک دوست داشتم خریدم 

خدایاسپاسگزارم خدایا سپاسگزارم خدایا سپاسگزارم خدایا سپاسگزارم خدایا سپاسگزارم خدایا سپاسگزارم خدایا سپاسگزارم خدایا سپاسگزارم 

خدایا سپاسگزارم پولدارمخدایا سپاسگزارم خدایا سپاسگزارم خدایا سپاسگزارم خدایا سپاسگزارم خدایا سپاسگزارم خدایا سپاسگزارم خدایا سپاسگزارم خدایا سپاسگزارم خدایا سپاسگزارم خدایا سپاسگزارم خدایا سپاسگزارم خدایا سپاسگزارم 

خدای خوبم از ته ته قلبم شکرگزارتم واسه همه اتفاقای زندگیم چه اونا که خوبن و چه اونایی که فکر میکنم بد آوردم و اما نمی‌دونم چه حکمت بزرگی پشتشونه،شکرت همیشه عوام رو داری و پشتمی،خدایا شکرت امشب براحتی تونستم تو شهر رانندگی کنم و هیچ مشکلی پیش نیومد،شکرت خداجونم شوهرم سربراه شو و همونی شد که من میخوام،خدایا شکرت که مشتری عمده م برام همه پولم رو واریز کرد و تسویه کامل کرد،شکرت سفارش های مشتری رو دوختم و عالی شدن،خداجونم شکرت کلی سرمایه جمع کردم و کارم رو گسترش دادم،خدای مهربونم مرسی بابت سلامتی که بهم دادی،شکرت دیگه بدن درد ندارم،مرسی بابت همه چی عاشقتم