2777
2789
عنوان

بابای عوضیم ایشالا امشب بمیره

159 بازدید | 12 پست

می‌خوام یه دونه از کاراشو بگم 

همین بعد از ظهر داشت شام میخورد داشت به خواهر کلاس دومیم می‌گفت فردا نرو مدرسه ابریزش داری مگه همیشه خوشحال نمی‌شدی تعطیل میشد

/ خواهرمو خیلی دوست داره بیشتر من/

بعد خواهرم گفت نه میخوام برم من گفتم بابا فک کنم ما رو اشتباه گرفتی من خوشحال میشم تعطیل میشه با شوخی اینم گفتم 

بعد بشقاب برنج با ظرف خورشت برت کرد سر قالی گفت دهنتو ببند مگه با توعم گفتم خواهرت نره چرا با من دهن به دهن میشی... بعد گفت گمشو از جلو چشام رفتم تو اتاق بعد چند دقیقه با عصبانیت اومده تو اتاق میگه تو چرا گوه خوردی میکنی با من حرف میزنی آنقدر دوست دارم بزنم تو دهنت که همینجا سرت گیج بره بعد گمشد از اتاقم رفت بیرون 

ایشالا امشب سرسو می‌زاره زمین صبح بلند نشه خودشو دخترش به حق امام حسین 

همیشه یه روز خیلی خوبه بعد چند روز رو زهر مارمون می‌کنه اصلا هم به خواهرم از گل نازک تر نمیگه ببیند من چقدر عقده ای شده که برا خواهرم آرزو مرگ میکنم 

تنها کاری که می‌کنه خرجمونو میده بعد میگه من مگه براتون چیزی کم گذاشتم عقده ای شدم دیونه شدم از دستش 

ایشالا بره به درکککک بره بمیرههه بخوابه دیگه بیدار نشه ایشالا 

تا ابد عاشقتم تهیونگ 💜🤟🏻

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حق داری عصبی باشی ولی ابجیت این وسط گناهی نداره نفرینش میکنی عزیزدلم 

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)

اخی 

خودت ناراحت نکن به جاش باهاش صبحت نکن محلش نذار 

فکر کن اصلا همچین ادمی تو خونتون نیس

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻اقایون سایت درخواست ندید قبول نمیکنم 😏