barones مدیر عضویت: 1402/11/30 تعداد پست: 1986 عنوان اگر هفتاد میلیون سرمایه گذاری کنم💰 | مشاهده متن کامل بحث + 271 بازدید | 46 پست و ماهی ۷ الی ۸ میلیون سود بگیرم خوبه یا کمه؟ 1403/10/16 | 23:31 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
حناجون۲ عضویت: 1403/02/18 تعداد پست: 1215 امضام مثل روش سرمایه گذاریه استارتر یعنی پول بدیم دستتون باهاش کار کنید ؟
نبات٢٨ عضویت: 1403/04/02 تعداد پست: 3668 به هرحال این یه نوع روش سرمایه گذاریه که این چند سالع جا افتاده و وسط چت بلاک نمیکنن که حس کلاه برد ... 🤣🤣🤣🤣 داداش ماخودمون گنجشک رو رنگ میکنیم جا قناری پرمیدیم زندگی که کردنی بودنفسمون روگرفت.وای به حال جون که دادنیه....!
ابومحمد_جولانی عضویت: 1403/10/10 تعداد پست: 541 آخه اینقدر نمیتونی باش کاسبی کنی که ده تومن تازه سود بدی خب با پول ی نفر انجام نمیدن پول زیاد جمع میکنن پروژه بزرگ ورمیدارن و میتونن بدن ✨کسب درامد عالی ماهیانه بالای پنج ملیون تومان کسب درامد حتی با حداقل پول شروع حتی با پنجاه ملیون تومان 🌹
ابومحمد_جولانی عضویت: 1403/10/10 تعداد پست: 541 یعنی پول بدیم دستتون باهاش کار کنید ؟ دست من نمیدین ✨کسب درامد عالی ماهیانه بالای پنج ملیون تومان کسب درامد حتی با حداقل پول شروع حتی با پنجاه ملیون تومان 🌹
ابومحمد_جولانی عضویت: 1403/10/10 تعداد پست: 541 🤣🤣🤣🤣 داداش ماخودمون گنجشک رو رنگ میکنیم جا قناری پرمیدیم باشه بخند 😁 این کارا ظرفیت میخاد و برا شما تازگی داره ✨کسب درامد عالی ماهیانه بالای پنج ملیون تومان کسب درامد حتی با حداقل پول شروع حتی با پنجاه ملیون تومان 🌹
نبات٢٨ عضویت: 1403/04/02 تعداد پست: 3668 باشه بخند 😁 این کارا ظرفیت میخاد و برا شما تازگی داره اینکارا ظرفیت نمیخواد خــــــــررریت میخواد عزیزم با عرض پوزش البته خیلی رک گفتم زندگی که کردنی بودنفسمون روگرفت.وای به حال جون که دادنیه....!
ابومحمد_جولانی عضویت: 1403/10/10 تعداد پست: 541 دست کی؟ چجوری اعتماد کنن؟ یکی اینکه ضمانت چک سفته میگیرن و یکی اینکه پرداخت ها هفتگیه و سال ها سابقه کار دارن ✨کسب درامد عالی ماهیانه بالای پنج ملیون تومان کسب درامد حتی با حداقل پول شروع حتی با پنجاه ملیون تومان 🌹
barones مدیر استارتر عضویت: 1402/11/30 تعداد پست: 1986 یکی اینکه ضمانت چک سفته میگیرن و یکی اینکه پرداخت ها هفتگیه و سال ها سابقه کار دارن شما انجام دادین؟ چقد سرمایه گذاری کردین چقد سود میگیرین؟
ابومحمد_جولانی عضویت: 1403/10/10 تعداد پست: 541 اینکارا ظرفیت نمیخواد خــــــــررریت میخواد عزیزم با عرض پوزش البته خیلی رک گفتم 😂باشه میدونم باورش سخته واست چون تو زندگیت ندیدی این چیزارو ولی اصلا هیچ میدونستی خود بانکها سرمایه گذاری میکنن وتنها دو درصدش رو میدن مردم ✨کسب درامد عالی ماهیانه بالای پنج ملیون تومان کسب درامد حتی با حداقل پول شروع حتی با پنجاه ملیون تومان 🌹
ابومحمد_جولانی عضویت: 1403/10/10 تعداد پست: 541 شما انجام دادین؟ چقد سرمایه گذاری کردین چقد سود میگیرین؟ اره من گذاشتم و گرفتم چهار ماه گذاشتم بعد یه کاری الان انجام دادم راه انداختم پولمو کلا خارج کردم ولی پول دستم بیاد دوباره حتما سرمایه گذاری میکنم ✨کسب درامد عالی ماهیانه بالای پنج ملیون تومان کسب درامد حتی با حداقل پول شروع حتی با پنجاه ملیون تومان 🌹
barones مدیر استارتر عضویت: 1402/11/30 تعداد پست: 1986 اره من گذاشتم و گرفتم چهار ماه گذاشتم بعد یه کاری الان انجام دادم راه انداختم پولمو کلا خارج کردم ... خوبه موفق باشید🌹
نبات٢٨ عضویت: 1403/04/02 تعداد پست: 3668 😂باشه میدونم باورش سخته واست چون تو زندگیت ندیدی این چیزارو ولی اصلا هیچ میدونستی خود بانکها سرما ... من جاهایی سرمایع گذاری میکنم ک مولا درزشون نمیره بانک خیلی وقته منسوخ شده زندگی که کردنی بودنفسمون روگرفت.وای به حال جون که دادنیه....!
ابومحمد_جولانی عضویت: 1403/10/10 تعداد پست: 541 من جاهایی سرمایع گذاری میکنم ک مولا درزشون نمیره بانک خیلی وقته منسوخ شده خب تا بحال کجا سرمایه گذاری کردید؟؟ کل تهرانو بگردی جایی پیدا نمیکنی هفتگی پرداخت کنن ✨کسب درامد عالی ماهیانه بالای پنج ملیون تومان کسب درامد حتی با حداقل پول شروع حتی با پنجاه ملیون تومان 🌹
نبات٢٨ عضویت: 1403/04/02 تعداد پست: 3668 خب تا بحال کجا سرمایه گذاری کردید؟؟ کل تهرانو بگردی جایی پیدا نمیکنی هفتگی پرداخت کنن معمولا پول خرد سروصداش زیاد میشه. من طلا میخرم۳۰هزار تومن بالای تابلو در عرض سه روز به سود میرسم طوری ک یک ماهه اگر بفروشمش باسود فروختم زندگی که کردنی بودنفسمون روگرفت.وای به حال جون که دادنیه....!