2777
2789
عنوان

شما با رفیق آدم فروش دروغگو چیکار میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 260 بازدید | 25 پست
اسمش روشه آدم فروش رفیق نیست پس حذف میشههیچ وقت بخاطر ترس از تنهایی تو رابطه نمونید چه ازدواج چه رل ...

اشتباه کردم نباید دوستاشو قبول میکردم

تو یه تصادف عمدی میون من با خودم ولی بدون تصادفی من عاشقت نشدم🥺🥺

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

قطع ارتباط😑

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم.

دقیقا عین دوست منه چندباری تو جمع گفت چقد آرایش می‌کنی بعد رو کرد به شوهرش گفت من بدون آرایش هم عالی ...

عقده های زندگی شونو رو بقیه خالی میکنن

عزیزم در مورد تاپیک شادی یه چیزی یادم اومد گفتم بزار بگم

من 100 گرم طلامو دزدیدن

بعد یکی تاپیک زده بود که عکس طلاهاتونو بزارید دلمون شاد شه

اقا هرکی دو کیلو طلا داشت منم یاد سرویسم که تو نامزدی فامیل های شهرستان ازم دزدیدن افتادم اصن حالم گرفته شد 🤣🤣🤣🤣

Ring through my ears and sting my eyes, your Spanish lullaby 💕
عزیزم در مورد تاپیک شادی یه چیزی یادم اومد گفتم بزار بگممن 100 گرم طلامو دزدیدنبعد یکی تاپیک زده بود ...

اخییی😂😂