2777
2789
عنوان

اگه بابام زنده بود

138 بازدید | 10 پست

اگه بودش اگه اینقد زود نمیرفت من اینجوری بدبخت نمی‌شدم آخه چرا مگه من چکار کردم😭😭منی که تو عمرم آزارم به یه مورچه نرسیده منی که دل کسیو نشستم چرا هر کی از راه میرسه اذیتم میکنه چرا خدا منو نمیبینه خدایا به خودت قسم دیگه به وجودت شک کردم چرا تو سن ۲۷سالگی تنش عصبی شدید گرفتم چرا دستام میلرزه چرا مامانم عرضه نداشت بزرگم کنه تو ۱۵ سالگی شوهرم داد چرا از وقتی پامو گذاشتم تو این ساختمون خراب شده پدرشوهرم از اون روز روز خوش ندیدم خدا منو دوست نداره ازش بدم میاد چرا هم سنو سالام بهترین زندگیمو دارن آخ اگه بابام بودش نمیزاشت یه لحظه تو این وضع بمونم من بی کسم من هیچکیو ندارم از همه دست کشیدم فقط بخاطر دوتا بچه بدبختم دارم روزارو میگذرونم کاش خدا منو بکشه کاش عرضه خودکشی داشتم😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭توروخدا دعام کنید بمیرمممممم دیگه نمیخوام زندگی کنم چرا همیشه اذیتم میکننن آخ بابا کجایی ببینی به چه وضعی افتادم آخ بابا دلم شکستههههه😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😳😳

دلم میخواد یه مرگ مغزی یه فراموشی یه کما یه خواب ابدی که روحم بشه از این تنم جدا...

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اخی به خاطر بچه هات قوی بمون دووم بیار خدا پدرتم رحمت کنه شوهرت چطوره ؟

شوهرمم اشغاله مادرشوهرم عوضی بخدا دیگه نمیکشمممم تورو خدا دعا کن بمیرممم😭😭😭😭

دلم میخواد یه مرگ مغزی یه فراموشی یه کما یه خواب ابدی که روحم بشه از این تنم جدا...

عزیزم 😢😢آروم باش توروخدا

نمیتونم بخدا دارم با اشک تایپ میکنم دعام کن بمیرم 

ناامیدنشو، خدا خیلی بهت نزدیک نزدیک شده، فقط حسش کن. ببین خدا میخواد تو دلت باشه تو همون دل شکستت. ببین وقتی دل  شکست حتما دعاخوب کن. چون اونموقع ست که حاجت برآورده میشه

برام دعاکنید برای زندگیم.....    از خدامیخوام تو لحظه های غیر ممکن شادتون  کنه... 
نمیتونم بخدا دارم با اشک تایپ میکنم دعام کن بمیرم

منم تو یه ساختمدن گیر کردم

باز خوبه پدر خدا بیامرزت مرد بود

من که الان برم پیش بابام پسم میفرستن خونه شوهر

اینقدر که بی معرفتن

با ماددر شور و جاری یه ساختمونم

در عذابم

ولی چنروز قطع کردم رفت و امدم اروم شدم

بعدا میرم دنبال کار پسرم بزرگ شد که محتاج کسی نشم تو هم مستقل شو

خدا پدرتون رو رحمت کنه ولی

ببخشید یه کم تند میگم پدرت رو بهونه نکن، خودت نه بذار کسی بهت ظلم کنه و نه به کسی ظلم کن.

اگه همه هم تنهات گذاشتند، خدا همراه توست. خودتی و خدات. قوی باش.