2777
2789
خودمم خیلی دوسش دارم ولی یکم حس میکنم تلفظش سخته.درسته؟

نه عزیزم سخت نیس

شاید چون جدیده و کمتر جایی شنیده شده این حس رو داری

میشه برا حاجتم دعاکنی❤️به دعات محتاجم🥺

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

طولانی توی تاپیک قبلیم توضیح دادم استرس دارم فردا هم می‌خوام نرم دانشگاه

اینکارو نکن

پشیمون میشی

تهش طلاقه

زندگیت سیاه میشه مهرطلاقم مبخوره روپیشنویت

من خودم نامزدی رو لحظه اخر بهمش زدم الان فکرمیکنم بهترین کارو کردم

نکن اینکارو دختر

اینکارو نکنپشیمون میشیتهش طلاقهزندگیت سیاه میشه مهرطلاقم مبخوره روپیشنویتمن خودم نامزدی رو لحظه اخر ...

نمیدونم الانم پیام دادم که دیگه نمیخوام درباره این موضوع چیزی بگین قصد ازدواج ندارم سین زد نوشت

فردا میبینمت 💧 

منم جواب ندادم هنوز 

بخدا دستمام میلرزه میترسم فردا برم سرکار 

نمیدونم الانم پیام دادم که دیگه نمیخوام درباره این موضوع چیزی بگین قصد ازدواج ندارم سین زد نوشتفردا ...

چندتا دوستام ب اجبار خانواده ازدواج کردن همشون طلاق گرفتن

مهر طلاق میخوره بهت

براچیزی ک تهش معلومه اشتباه نکن

چندسال عمرتم تباه میشه

منکه خانوادم زورم کرده بودن همه چی تا لحظه اخر خوب بود لحظه اخر زدم زیرش حرف زیاد خوردم ولی ارزشش رو داشت خداروشکر اشتباه نکردم جسارت داشته باش زندگیتو تباه نکن

اسمایی که م نخودم دوس دارم هانا پرنسا ملکا ماهور ماهورا نفس جانانجانا هم اسم قشنگیه

پرنسا خیلی قشنگه ولی خیلی زیاد شده

جانان هم دهن پرکن و ابهت بیشتری داره ولی گفتن مسخره میشه یاد جا +نان جانونی میفتن😕نظرم بدشد بهش

جانا هم قشنگه ولی 

چندتا دوستام ب اجبار خانواده ازدواج کردن همشون طلاق گرفتنمهر طلاق میخوره بهتبراچیزی ک تهش معلومه اشت ...

من خانوادم هنوز خبر ندارن 

پدر سرطان داره 

خواهر وسطیم خبر داره 

راستش میخوام فردا زنگ بزنم بگم دیگه حق نداری در این باره با من صحبت کنی 

من خانوادم هنوز خبر ندارن پدر سرطان داره خواهر وسطیم خبر داره راستش میخوام فردا زنگ بزنم بگم دیگه حق ...

اها پ شرایطت فرق میکنه براما رسمی شده بود

آره ولی گفت یجورایی اگه قبول نکنی اخراجی و زندگی جهنمه من میترسم از طرف اختلاف سنیمون هم زیاده

بنظرم اون دنبال ازدواج نیس دنبال هدفای دیگس خودت زودتر استعفا بده چون در هردو صورت اخرش باید از اونجا بری

سکوت کردم به حرمت چشم های زیبای خدا که در برزخی ترین نقطه زندگیم همیشه فرشته نجاتم بود. سکوت کردم تا خودش فریاد دلم باشد✨