2777
2789
عنوان

موندم سر دوراهی

28 بازدید | 5 پست

سلام خوبین

من اولین بارمه تاپیک میزنم ولی همیشه این سایتو میخونم میشه کمکم کنین

من با یه آقایی اشنا شدم راهشون حدود دو هزار کیلومتر دورتره و یبار ازدواج کردن از سمت ما و طلاق گرفتن من ولی مجردم خانوادم بسیار حساس و میدونم امیدی به ازدواجمون نیس ایشون هم معذوریت هایی دارند 

از طرفی علاقه ی خاص و عمیقی بینمونه از طرفی نمیتونیم باهم باشیم حالا من یه خواستگار دارم ک با ایشون تقریبا از لحاظ شغلی سطح برابر دارن ولی خانوادگی و از لحاظ شهر همشری ما هستن و بسیار وضعیت مالی خوبی دارن 

نمیدونم چیکار کنم بیاید بگید 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به هیچ وجه با اون که دوره ازدواج نکن به هیچ وجه بعد از یه مدت فراموشش میکنی

سخته ولی شدنیه 

فقط با همشهری 

ما یکی تو خانوده ازدواج کرد وای افتضاح فرهنگا مختلفت رسما مختلف لحجه متفاوت

دختره از غربت و دوری بشدت خسته شد برگشت پسره اومد شهر دحتره بعد یه مدت پسره خسته شد اوضاع افتضاح و وخیم

درضمن بنظر من دختر نیاز به مادر داره تو عروسی تو بارداری تو زایمان تو بچه داری اینا مادرباشه خیلی کمکه 

از من ک شهر دورم بهت نصیحت میکنم اصلا نرو 

برای سلامتی امام زمان عجل الله صلوات،،، لایک کنید براتون صلوات بفرستم
به هیچ وجه با اون که دوره ازدواج نکن به هیچ وجه بعد از یه مدت فراموشش میکنیسخته ولی شدنیه فقط با همش ...

اره خودشم میگه بعدا دردسر میشه برات ولی اونم دوسم داره دوبار بخاطر من میلیونها خرج کرد و اومد این راهو 

اینا هم خیلی رفت و امد کردن الان دختره مثل چی پشیمونه میخواد جدا شه خانوادش نمیزارن 

چون وقت ازدواج خانوادش راضی نبود دختره عشق چشمشو کور کرده بود گفت اگر نزارید خودمو میکشم الان رسیده ب حرف خاتوادش

برای سلامتی امام زمان عجل الله صلوات،،، لایک کنید براتون صلوات بفرستم