2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یه زمانی تاپیک عکس برکت داشت بزبز کوکو میکردیم 

الان میدونیم فوق فوقش صحفه ۵ بیاد عکسا😐

آخرین پروانه ات هم مرد در قلبم , تو آزادی ....برو                   ترسناک فقط اتحاد ناگهانی قلب و مغز .....:)

میشه توروخدا یه نگاه ب تاپیک من بندازین .حالم خوش نیست 😭

اگر جدت برات مهمه لایک نکن):منو تعلیق نکنید!: جایِ دیگه ای برای رفتن ،برای گفتن ،برای خندیدن،برای درددل ندارم ،مَنمو یه نی نی سایت..):🌱🤚

گذاشتی بلایک 

بلاخره منم ی روزی خونه دار میشم😍 ی روزی ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم...الهی ک هرکی مستاجره خونه دار بشه ...هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂
یه زمانی تاپیک عکس برکت داشت بزبز کوکو میکردیم الان میدونیم فوق فوقش صحفه ۵ بیاد عکسا😐

سایتشون داغون،  حالا ببین ما چقد داغونیم که تو این سایت داغون موندیم

چون عاقبت کار جهان نیستی است انگار که نیستی تا هستی خوش باش
سایتشون داغون، حالا ببین ما چقد داغونیم که تو این سایت داغون موندیم

بقران حق میگی

آخرین پروانه ات هم مرد در قلبم , تو آزادی ....برو                   ترسناک فقط اتحاد ناگهانی قلب و مغز .....:)