2777
2789
عنوان

کسی خودش یا آشنايی نداره که تو شرکت نفت کار کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 107 بازدید | 21 پست
من چند نفری رو میشناسم ولی خانم نیستن... ولی در کل اگر استخدامی باشن خیییلی خوبه حقوق و امکانات خوب ...

درسته

منظورتون از استخدامی و پیمانکاری افراد تحصیل کرده و تحصیل نکرده هست؟

طرفدار تیمی هستم که ازش قهرمانی زیاد دیدم😍😍♥️🚩🚩

یه بنده خدایی هست یه آبدارچی ساده هستش و سواد هم نداره... ولی قراردادی و هر سال چون پارتی داره تمدید میکنه.. حقوقش حدود 25 تومن ایناس... ولی علاوه بر اون زمستون پول کاپشن دارن... مهر ماه به بچه‌هاشون پول لوازم تحریر میدن... و..... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درستهمنظورتون از استخدامی و پیمانکاری افراد تحصیل کرده و تحصیل نکرده هست؟

نه ببینید اونجا سه نوع کار دارن افرادی هستند بهشون گفتن این کا موقعیت هست و بعد اتمام کار در صورت کار مجدد خبر میدیم... یه نوع هستن قرارداد یک ساله دارن و میتونن تمدید کنن... و بعضی هاهم از طریق پارتی یا آزمون استخدامی استخدام همیشگی هستن... که اکثرا استخدامی ها تحصیل کرده هستن

نه ببینید اونجا سه نوع کار دارن افرادی هستند بهشون گفتن این کا موقعیت هست و بعد اتمام کار در صورت کا ...

اها ممنونم چون من میخوام بعد از اینکه کارشناسیمو گرفتم برم شرکت کنم آزمون استخدامی و... گفتم ببینم خوبه یا نه

طرفدار تیمی هستم که ازش قهرمانی زیاد دیدم😍😍♥️🚩🚩