2777
2789
عنوان

چقدررر خوبه آدم همسرش درشت تر از خودش باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1932 بازدید | 90 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اسی یه کم که بیشتر فک کردم در مورد تاپیکت به نظرم اومد مشکل شما قد و هیکل نیست 

اون اقتدار مردونه رو تو وجود همسرت ندیدی احتمالا

بعضی آقایون به طرز عجیبی مقتدر و امن هستن میشه بهشون تکیه کرد

شاید این حسو از همسرت دریافت نکردی و این ربطی به هیکل و جثه نداره

مدرس زبان آلمانی🇩🇪

زور داشتن اصلا ربط به هیکل نداره ،من پدرم قدش ۱۹۰ هست و متعادله ،منتها به دلایلی نمیتونه راه بره یه مشکل وایش پیش اومده و میریم فیزیو تراپی بعد اونجا از یه آقا کمک خواستم که بزارنش رو تخت ،آقاهه هیکلی بود  از این گولاخا نمیتونست بلند کنه 

یکی دیگه هم اومد کمکش ،اونوقت تو خونه من کلا پدرمو جابه جا میکنم و وقتی میوفته بلند میکنم

داستان از این قراره که در ازای محتوا یا کاری که براتون انجام میشه شما باید بهایی بپردازید.توی ۹۰درصد موارد این بها همون پول هست.درحال‌حاضر کوچیک‌ترین کار‌ها بدون پرداخت هزینه برای شما انجام نمیشه.حتی سوال پرسیدن و کلمه‌ای صحبت کردن.پس اگه در قبال محتوایی که در اختیارتون قرار داده میشه هزینه‌ای پرداخت نمی‌کنید این از لطف طرف مقابل هستش و حق ندارید هیچ انتظار بی‌جا و بیخودی داشته باشید.بی‌چشم‌و‌رو نباشیم

چ معیارا عجیب غریبی دارید خانما جدی اینقدر دنبال چشم و همچشمی نباشید 

حالا ی شب عروسی و بغل کردن چیه که تو حسرتش موندی نگاهت به همسر خودت باشه شیطان لعنت کن

به قول معروف قبل ازدواج چشم و گوش حسابی باز کنید بعد ازدواج چشم و گوش ببندین بچسبین به زندگی

مهم اخلاق و مرامه وگرنه ظاهر موندگار نیست

آسان گذرانید جهانِ گذران را...

اسی یه کم که بیشتر فک کردم در مورد تاپیکت به نظرم اومد مشکل شما قد و هیکل نیست اون اقتدار مردونه رو ...

کلا مرد مهربون و نازنینیه

نه امر و نهی میکنه

نه دعوا میکنه

ولی خب قد و هیکلم واقعا نداره

آخه مردای ریز چه مردونگی ای میخوان داشته باشن😭

تاپیکای قبلتو خوندم دلم واسش سوخت بخدا

متاهل و متعهد💍💎در بند کسی باش که در بند حسین است💜فقط حیدر امیرالمومنین است 💚جمهوری اسلامی حرم است 🧡زنده باد مقاومت/مرگ بر اسرائیل / درود بر رزمندگان اسلام/سلام بر شهیدان💙شهید جمهورم...همیشه در قلب ملت خواهی ماند:)❣ کاربری پنجم و دارای 7 سال سابقه در نینی سایت😑✨من میتونم به هدفام برسم و امسال هم میرسم انشاالله 🙂♥آقایون لطفا قبل درخواست دوستی به مجموعه تاپیک های مرد هول نینی سایتی مراجعه کنید!😂

کلا مرد مهربون و نازنینیهنه امر و نهی میکنهنه دعوا میکنهولی خب قد و هیکلم واقعا ندارهآخه مردای ریز چ ...

اختیار دارین :) 

من یکی شونو میشناسم که یه تار موشو به صد تا ورزشکار نمیدم. انقدر که این آدم عقلانیتش بالاست

عزیزم دوره ی زور بازو خیلی وقته تموم شده

الان زرنگی و عقل مداری یک مرد هست که زندگیو میچرخونه

مدرس زبان آلمانی🇩🇪
دقیقا داشتم همینو تایپ میکردم حالا برعکس این موضوع بود همه اون ور قضیه رو تایید میکردن 😑😂 الان همه ...

خوب واقعیت ها ترکیبی از همه این‌ها ست دیگه 

واقعا هر قدبلندی خوشتیپ نیست س ک سی نیست 

خیلیا فقط قد بلند دارن ولی تناسب اندام ندارن 

همه ما آدم های کشیده رو دوست داریم ولی چند درصد هستن تو اطرافمون ؟؟؟.

و اینکه بله اسی باید بدونه که اگه مردش خوشتیپ نیست البته به زعم خودش  اما مهمترین خصوصیت اخلاقی خوب برای شوهر بودن رو داره حداقل 

خوب واقعیت ها ترکیبی از همه این‌ها ست دیگه واقعا هر قدبلندی خوشتیپ نیست س ک سی نیست خیلیا فقط قد بلن ...

نگفتم هر قد بلندی خوشگله منتها برای دلداری دادن ب گروهی نباید عکس این این دسته از افرادو تخریب کرد طرف میاد میگه چاقم لاغرارو تخریب میکنن تا دلداری بدن و برعکس میگه قدم کوتاهه  قد بلندارو تخریب میکنن و برعکس رنگ پوست چشم و کلی موضوعات دیگه بهتره بجای تخریب دسته افراد مقابل اگه راه حلی داریم برای این موضوع ارائه بدیم نداریمم دیگه مسخره کردن و اخو پیف چیه

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
نگفتم هر قد بلندی خوشگله منتها برای دلداری دادن ب گروهی نباید عکس این این دسته از افرادو تخریب کرد ط ...

اونا که همش حرف مفته 

ما ی سری استانداردهای جهانی داریم دیگه برای خوشایند دل خودمون نمیتونیم که بگیم مثلا قد بلندها پیفن 

چ دنیایی دارن؟؟؟ من خوشم از بدنسازا میاد😅

نمیگم بده فقط دنیای متفاوتیه و به نظرم باید از همون دنیا باشی تا با هم خوب باشین. من خودم ورزشی نیستم بیشتر هنری و درسی هستم، هروقت با پسر ورزشکار آشنا شدم همه فکر و ذکرش ورزش بوده و به این واسطه اشتراکات خیلی کمی داشتیم. اگه خانوم هم ورزشکار باشه اونوقت خیلی هم عالیه.