2777
2789
عنوان

با این شرایط ازدواج میکنین

| مشاهده متن کامل بحث + 196 بازدید | 37 پست
آره تهرانم🥲

هزینه مدرسه و کلاس بچه فقط با خوراکیش و خاسته هاش حدود ۲۵ میشه,حالا بگین مدرسه دولتی بره بازهم خیلی تغییری نمیکنه تو اصل هزینه بالاخره خودتونم هستین و کلییی هزینه های پنهان داره یه زندگی

ولی خیلی خوبه که خونه داره کلی جلو هست از این بابت از اینم نباید بگذریم

هزینه مدرسه و کلاس بچه فقط با خوراکیش و خاسته هاش حدود ۲۵ میشه,حالا بگین مدرسه دولتی بره بازهم خیلی ...

آره راست میگی ولی تا زمان بچه دار شدن قطعا حقوقش بالای می‌ره و منم سرکار می م ، یجوری سعی میکنم برسونم البته اگر واقعا مورد خوبی باشه اگر بسنجم و ببینم اوکی نیست که هیچی

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شیش ماه خوبه؟ کجاها باهاش رفت و آمد کنم؟

اره عالی مثلا برید کافه برید رستوران ببین خسیس یا ن 

یا مثلا رفاید یه جایی بگو وای اینا چ خوشمزس ببین میخره برات

برای خوش اخلاقی هم باید بیار باهاش بحث کنی ببین چطوری میکنه 

اگر بحث کردی و دیدی قهر کرد سریع فرار کن پسرای قهرو نفرت انگیزن 

ببین این مدت کادو یا گل میخره برات 

میتونی از یک مشاوره هم کمک بگیری خیلی بدرد میخوره من نکرذم الان پشیمونم حرف یک عمر زندگی

برای سلامتی امام زمان عجل الله صلوات،،، لایک کنید براتون صلوات بفرستم
اره عالی مثلا برید کافه برید رستوران ببین خسیس یا ن یا مثلا رفاید یه جایی بگو وای اینا چ خوشمزس ببین ...

خیلی ممنووونم حرفاتو یادداشت میکنم خیلی لطف کردی👌🏻🙏🏻♥️

کاش میدونستم چجوری اخلاقی باید بشناسمش😔 همه اولش خوبن ... چجوری بفهمم طرفم واقعا خوبه یا نه

چندماه باهاش دوست بمونی حدود سه چهار ماه می‌شناسی عجله نکن اخلاق بسیار مهمه

من یه خواستگار داشتممم توی سه ماه شناختمش اولش خیلی خوب بود بعد فهمیدم وضع مالیش اونی ک گفت نیس این فدای سرم مشکل این بود که آدم حق ب جانب قلدر  و از اونایی بود ک حرف حرف خودشه قهر اینا نمی کرد ولی یبار ت ماشین بودیم بحث کردیم سر یچی کردنمو گرفت فشار داد همونجا پیش زدم آمدم خونه از صدجا بلاکشم کردم انقد التماس مامانم کردن گفتم ن ک ن تموم

بجاش شوهرمو یکسالل باهم دوست بودیم بخدا ک اگه ی حرکت بد زده باش آقاس واقعاا  حتیییی برای بوص کردن من هم از خودم اجازه میگیرع در این حددد وضع مالیشم خوب ولی اخلاق درجه اوله