2777
2789
عنوان

چکار کنم😭😭😭

96 بازدید | 8 پست

ما مهلت اجاره مون تابستون تموم میشه ولی صاحب خونه مون نیومد قرار داد بنویسه 

الان اومده میگه دلار رفته بالا یا شما هم باید اجاره بیشتر بدین یا بلند شین😐

الان ما هم وسط امتحانام باید بلند شیم 

خیلی سعی میکنم اصلا به این موضوع فکر نکنم ولی خب نمیشه بازم هی میاد تو ذهنم و حواسم پرت میشه و ذهنم درگیر میشه ۱۵ روز هم بیشتر وقت نداریم هنوز نه خونه ای پیدا کردیم و نه چیزی

منم میخوام بلند که شدیم چند ماه دیگه روی سیم چسب بریزم و بزارم داخل جا کلیدی درب کوچه که دلم خنک شه

الان امتحان قبلیمو بخاطر همین خراب کردم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

😂 نمیدونم چرا با خوندن تلافی خندم گرفت 

عشقم حق داره خونه اشه ، یا اجاره بالا بدید یا جابجا بشید ، اون که سرش نمیشه وسط امتحانات،  هوا سرده ، زمستونه یا ...

خونشه خونه رو میخواد ❤️

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

باید خودتون میرفتید مینوشتید قولنامه جدید رو .

تفنگ نقره کوبم را فروختم             برای یار قبای ترمه دوختم        قبای ترمه ام را پس فرستاد           تفنگ نقره کوبم، داد و بیداد😭😭😭😭
😂 نمیدونم چرا با خوندن تلافی خندم گرفت عشقم حق داره خونه اشه ، یا اجاره بالا بدید یا جابجا بشید ، ا ...

خب خونه که کالا نیست همراه دلار قیمتش بالا پایین شه 

و ما تابستون یه مبلغی رو توافق کردیم اون الان اومده زده زیرش و گفته نه بیشتر باید بدید 

خب خونه که کالا نیست همراه دلار قیمتش بالا پایین شه و ما تابستون یه مبلغی رو توافق کردیم اون الان او ...

قرار داد داشتین؟؟

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

قرار داد داشتین؟؟

گفت میرم خودم مینویسم و شما بیا امضا کنین

و دو ماه گذشت و خبری نشد زنگ که زدیم گفت قولنامه رو ولش کنین همینطوری واریز کنین خودتون 

گفت میرم خودم مینویسم و شما بیا امضا کنینو دو ماه گذشت و خبری نشد زنگ که زدیم گفت قولنامه رو ولش کنی ...

دیگه کم کاری از خودتون بود ، اگر پیگیر بودین الان یه مدرک دستتون داشتین