2777
2789
عنوان

امروز ب شدت ترسیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 520 بازدید | 59 پست
خودتو تو دردسر ننداز به نظرم اون اگه یه گره ازت باز کنه چندین گره تو کارت میندازه

منم بی اعتقادم خیلی ترسیدم گره ها بازشد

•   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب شمارشو گرفتی که هروقت اوکی شدی بهش زنگ میزنی دیگ فوقش

شمارشو گرفتم من خیلی بی اعتقادم ب این چیزا  گره خا باز شد تو شوکم

•   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   

یه کاربری میزدی براش میاوردیش سایت اینجا تو سر میزنن برا همچین ادم هایی😂

میلیاردر می‌شد تو یه ماه

يک‌ روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديده‌ای،لحظه‌ای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی...
چرا حس می کنم داری تبلیغ دعانویس می کنی خدا کنه اینجور نباشه

عزیزم تهمت نزن گخ من تبلیغ دعا نویس میکردم چندین نفر ک شمارشو خواستن میدادم  من ساداتم بهم تهمت زدی حلالت نمبکنم😊😊😊

نه بابا واقعیه اینو منی میگم ک ۹ سال زندگیم تو یه خونه جن زده زندگی کردم خیلی چیزام دیدم باور بوکون/ ...

تاپیکای منم ببینی متوجه میشی خونه منم جن زدی

بده شمارشواوی خصوصی میفرسین ااالان میترکونن تاپیکتو

ن عزیرم  میبینی ک تهمت میزنن من تبلیݝه بزارربترکونن واگذارشون بخدا