2777
2789
عنوان

واقعا بعضی دوستا بیشعورن

107 بازدید | 20 پست

نمیشه بهشون گفت دوست 

من با یکی از دوستای دوران دانشگاهم رفت و امد دارم 

دو سه هفته پیش گفتم بیا خونمون یه چیزی درست میکنم دور هم باشیم گفت مهمون دارم نمیتونم بیام خبرت میکنم

هفته  بعدشم یکی از دوستای خودشو دعوت کرده بود خونشون 

بعدشم به رو نیورد دیگه 

الان زنگ زد بهم کارم داشت دیدم خیلی صدای آهنگ و خنده و جیغ و اینا میاد گفتم خبریه گفت اره همون دوستم که چندروز پیش خونمون بود اینجاست با شوهرش و اینا 

خیلی بهم برخورد فهمیدم یا دلش نمیخواد با من رفت و امد کنه یا الویت نیستم ولی منافع خودش وسط که باشه خیلی خوب میاد میچسبه بهم

میرسم به اون چیزی که میخوام💪💜

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اگه فهمیدی پس دیگه این دوستی رو زیاد صمیمی نکن.کم کم قطع کن که خودت هم راحت و در ارامش باشی

ولی تا وقتی تو نیستی امکان نداره..فکر میکردم یکیو پیدا کردم که کمکم میکنه ولی نکرد..دیگه کجا برم نمیدونم..جایی ندارم ..من با خودمم غریبم..من با خودمم میجنگم برای اینکه فراموشت نکنم..عاشق تو شدن دست من نبود..فراموش شدنتم دست من نیست ..ببخش اگه بدون تو نفس میکشم

دوستا تا دوتان همه جی اکیه عالیهتا میشن سه تا نفربعدی شیطونه انگار رابطه ها متزلزل میشه نمیدونم چرا!

من اون دوستشو نمیشناسم اصلا 

با اون صمیمی تر از منه خیلی وقته باهاش دوسته 

مشکلی نیست فقط کاش یکم رفتاراجتماعی بلد بودن

اگه فهمیدی پس دیگه این دوستی رو زیاد صمیمی نکن.کم کم قطع کن که خودت هم راحت و در ارامش باشی

اصلا دیگه نمیرم سمتش اگرم دعوت کرد یا خواست بیاد بهونه میارم 

محلش نزارمن قبلا خیلی مراعات آدمارو میکردمولی فقط ضربشو خوردمخواهرم ازین کارار میکرد ولش کردمبرن بد ...

اره دقیقا 

منم دیگه مراعات نمیکنم 

بخدا هرموووقع حوصلش سرمیره میاد سمت من

اره دقیقا منم دیگه مراعات نمیکنم بخدا هرموووقع حوصلش سرمیره میاد سمت من

بضیا جنبه ندارن

دقیقا درست گفتی اگه حوصله ام ندارن میتونن درست رفتار کنن یجوری از دل طرف درآرن

دلی بضیا از بس دلشون سیاهه مهم نیس براشون

منم خیلی سعی کردن ولی نشد دیگه ول کردم..

شکوه سکوت را، به ارزانیِ کلام مفروش‌...شیخ بهایی
خب چون شما همو نمیشناسید جدا جدا دعوت میکنه عزیزم

من نمیگم چرا دعوت میکنه اشکال نداره دوستشه باید دعوت کنه 

میگم من سه هفته پیش دعوتش کردم گفت خبرمیدم اما این مدت الکی منتظر بودم 

بضیا جنبه ندارندقیقا درست گفتی اگه حوصله ام ندارن میتونن درست رفتار کنن یجوری از دل طرف درآرندلی بضی ...

نمیدونم والا شایدم یه کاری کردم بدش اومده هرچی فکرمیکنم به نتیجه نمیرسم 

بار اولش نیست 

یه بار سه ماه خبرشو نگرفتم گفتم ولش کنم دیگه دوستی با این فقط اعصابمو خورد میکنه بعد خودش انقدر زنگ زد گفت بیام خونتون ک گفتم باشه بیا