من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
میکه مجبورمون میکردن بهشون بگیم نیاین پیش ما نمیخوایم باهاتون رفت آمد کنیم یا بگیم از اینجا رفتیم یک ...
چه ربطی به رفت و امد داشت ؟؟
اشنابودن گروگان گیرا ؟؟
خدا رو چه دیدی شاید شد 🍀 گاهی سوال پیش میاد که فلانی کلی کتاب خونده، چرا بازم افکارِ سطحی داره؟ شکسپیر زیبا جواب داده: مطالعه مانند خورشید باشکوه آسمان است که نمیتوان با نگاههای گستاخانه در آن نگریست. کسانی که پیوسته به روی کتاب خم شدهاند، چیزی جز تقلید پوچ از کتب دیگران نصیبشان نمیشود.
منم خوندم.ولی معلومنشد اینا هیچکسو نداشتن پیگیرشون باشه..خیابونا دوربین نداشتن پلیس پیگیری کنه..سه سال چجوری اینا نگه داستن با چ هدفی..چجوری ازاد شدن.اینا که همش میگه خواب بودن.چجوری حال خودشونا پیدا کردن و اتفاقات را تعریف کردن. ماجرا خیلی پیچیده اس..خیلی ابهامات داره..
من هنوز خیلی سوال دارم برای من که رفت و آمدم خیلی کمه این مسیله هنوز قابل باور نیست چه برسه به اونا که انقدر برونگرا و راحت بودن که یه غریبه اینطوری وارد زندگیشون شده
من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی بوته های خار را در زمین من نکار شاید فردا پا برهنه به دیدارم بیایی
ولی هستن خانوادههایی ک واقعا با کسی رفت و آمد ندارن خب بقیه هم نمیفهمن
خود را ضعیف و کم ندان، تنها در این عالم ندان تو شاهکار خالقی، تحقیر را باور نکن بر روی بوم زندگی هر چیز می خواهی بکش زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکن تصویر اگر زیبا نبود، نقاش خوبی نیستی از نو دوباره رسم کن، تصویر را باور نکن خالق تو را شاد آفرید آزاد، آزاد آفرید پرواز کن تا آرزو، زنجیر را باور نکن