2777
2789

وضعیت حساب بانکیم ۲۶ هزار و هفتصد:|

وضعیت درسام ۱۰-۱۱

وضعیت مالی خانوادم مرز ورشکستگی

وضعیت روحیم داغوووووون

وضعیت اجتماعی و.. منفی یک 

فردا امتحان زبان نوبت دارم هیچی بارم نیس

ولی همچنان هدفون تو گوشمه و اینقدر رقصیدم پام داره از جا در میاد!

😌😂

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تو یه حالتیم که نمیدونم دقیقا کجای زندگیمم راسشو بخوام بگم یجوریم ک انکار توی کمام و این اتفاقات همش یه خوابه و رویاس‌..

خدایا خودمو به خودت میسپارم🍓|❥برای سلامتی و طول عمر مامانم یه صلوات میفرستی مهربونم؟😘💋(هروقت لطف کردیو فرستادی بگو منم برات بفرستم)✍🏻💚🌱

دشوریی شماره یک دارم

مرلین مونرو سایت هستمه ،قبلا از عوامل ظهور بودم الان از منتظران ظهور ما برعکسیم 😍😂کاش موقع نوشتن نام کاربری حوصله بیشتری به خرج میدادم ، تاریخ تولد و سن درج شده استعاره از سن روح بنده هستش باور نکنید. 😂

خستم

دلم دلخوشی میخواد

یه دلخوشی که شب تا صبح از ذوقش خوابم نبره

یعنی میشه

-دَرد دِل با کَس ﻧگُفتَـ‌م!!دَرد ﻤن گُفتَـ‌ن ﻧَداشـ‌ت!خَنـ‌ده‍ بَر لَب ﻤيزَنَـم،هَر چَند کِ خَـ‌ندیـ‌دَن ﻧَداشـ‌ت-♡

برو ی بالشت بردار بکوب تو سرش بعد ی بالشتم بده دست اون حسابی بازی کنین:) من شدیدا نیاز دارم داداشم ا ...

اوه اوه شوهر من اعصاب درست درمون نداره 

بدتر از اون جنبه هم نداره یه شوخی کنی تا گریتو در نیاره ول نمیکنه😐

اوه اوه شوهر من اعصاب درست درمون نداره بدتر از اون جنبه هم نداره یه شوخی کنی تا گریتو در نیاره ول نم ...

حقیقتا شوهر ندارم بگم روش امتحان کردم ولی بابای منم ب شدت عصبی بود با همین شوخیا انقد صمیمی شدیم الان ک من شوخی نمیکنم اون شرو میکنه داداشمم دقیقا همینجوریه کافیه اشاره کنی  یجوری شوخی خرکی میکنه به غلط کردن میوفتی ولی ب شادی اولش میعرضه

حقیقتا شوهر ندارم بگم روش امتحان کردم ولی بابای منم ب شدت عصبی بود با همین شوخیا انقد صمیمی شدیم الا ...

آره این آدما چون زیاد احساسین هم بد عصبی میشن هم بیش از حد شوخی میکنن و میخندن حد وسط ندارن شوهرمم همینه الان رو مود عصبیه 

پدر خدابیامرزمم اینطوری بود