2777
2789
عنوان

قضیه عروسک و ماشین آقای بهرنگ علوی

| مشاهده متن کامل بحث + 1678 بازدید | 34 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چیو؟من متوجه نشدم

یکی قبلش آورده بود ی عروسک عجیب گذاشته بود زیر برف پاکنش بعدش فک کنم چن روز بعدش یا فرداش شیشه های کل ماشینشو شکسته بودن بازم همون عروسکو گذاشته بودن تو ماشین

گفته اگع شوخیه استوری میکنم خجالت بکشه اگع جدیده پیگیری میکنم

من میگم احتمالش هست که برای تیزر یه فیلمی باشه که خودشون توش بازی کردن و خواستن برای معرفی ذهن مخاطب رو به چالش بکشن

هووووف حالا یکی توضیح نمیده😒

نامه و عروسک گذاشتن توی ماشینش و کل شیشه های ماشینو آوردن پایین،نامه نوشته بوده این یه طلسمه و اگه میخوای باطل شه بیا به آدرس زیر ،نیمه شب منتظرتم

نامه و عروسک گذاشتن توی ماشینش و کل شیشه های ماشینو آوردن پایین،نامه نوشته بوده این یه طلسمه و اگه م ...

چرا منی که امشب تنهام باید همچین عروسکی ببینم😱😱😱چه قیافه ای داشت

چرا منی که امشب تنهام باید همچین عروسکی ببینم😱😱😱چه قیافه ای داشت

شبیه موشه یه جورایی

سفیده و کوچولو،دهنش انگار با یه خط مشکی بهم دوخته شده و یه حالت قدیمی و کهنه طوری داره

من سر شب دیدم مثل اینکه این اتفاق واسه چند نفر دیگه ام افتاده و یسریا میگن تبلیغ ی کافه اس  خب طرف نمیاد شیشه بشکونه که

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید