2777
2789

بسم الله الرحمان الرحیم.

امیر المۆمنین علی علیه السلام می فرماید: "هر کس در ماه رجب به خاطر خداوند صدقه دهد، خداوند روز قیامت در بهشت با چنان ثوابی او را اکرام می نماید که نه چشمی دیده، و نه گوشی شنیده، و نه بر خیالی خطور کرده باشد!"

امالی صدوق، ص ۵۴۲

چگونه مشمول رحمت حق شویم:

در روايت با ارزشی از پيامبر خدا صلی الله عليه و آله نقل شده است:

خدای رحمان به رحمت كنندگان رحم میكند. به هركس در زمين است رحم كنيد تا خدا به شما رحم كند.

عوالی اللآلی: 1/ 361؛ مستدرك الوسائل: 9/ 55، باب 107، حديث 10187.

مردی به پيامبر گفت: دوست دارم پروردگارم به من رحم كند، فرمود: به خودت و به آفريده ها رحم كن خدا به تو رحم میكند.

كنز العمال: 44154؛ ميزان الحكمة: 4/ 2004، باب الرحمة، حديث 7004.

امير المؤمنين عليه السلام فرمود:

رساترين چيزی كه به سبب آن رحمت فراوان و زياد میشود اين است كه درباره همه مردم قصد رحمت داشته باشی.

غرر الحكم: 450، حديث 10344؛ تفسير معين: 580.

و نيز آن حضرت فرمود:

با گذشت از مردم رحمت نازل میشود.

غرر الحكم: 246، حديث 5053؛ تفسير معين: 580.

و نيز فرمود:

مهربانی و رحمت نسبت به ناتوانان رحمت خدا را بر رحم كنندگان نازل میكند.

غرر الحكم: 449، حديث 10333؛ تفسير معين: 580.

امام صادق عليه السلام فرمود:

كسی كه يك حاجت از برادر مؤمنش روا كند، خدای عز و جل روز قيامت صد هزار حاجت از اين نوع حاجت برای او روا كند كه نخستينش بهشت است.

الكافی: 2/ 192، باب قضاء حاجة المؤمن، حديث 1؛ وسائل الشيعة: 16/ 357، باب 25، حديث 21753.

همچنين آن حضرت فرمود:

هركس به فرياد برادر مؤمن غصه دار و تشنه اش به هنگام سختی و رنجش برسد، غصه اش را برطرف كند و او را برای رسيدن به حاجتش ياری دهد، خدا از جانب خود هفتاد و دو رحمت برايش بنويسد، كه يكی از آن هفتاد و دو رحمت را در دنيا برای اصلاح امور زندگيش پيش اندازد، و هفتاد و يك رحمت را برای ترس و هول قيامتش ذخيره كند.

الكافی: 2/ 199، باب تفريج كرب المؤمن، حديث 1؛ وسائل الشيعة: 16/ 370، باب 29، حديث 21789.

منبع: شرح دعای کمیل علامه حسین انصاریان.

و کتاب جلوه های رحمت واسعه الهی.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.

در ماه رجب همه دعاها مستجاب میشوند.

پیامبر خدا صلی الله علیه و آله: خداوند متعال، در آسمان هفتم، فرشته ای گماشته است که به آن، «داعی» می گویند و چون ماه رجب فرا رسد، آن فرشته، هر شبِ آن ماه را تا صبح، ندا می دهد: «خوشا بر ذاکران، خوشا بر طاعت کنندگان!.

خداوند متعال نیز می فرماید: «من همنشین کسی هستم که با من همنشین باشد و مطیع کسی هستم که اطاعتم کند و آمرزنده کسی هستم که از من آمرزش بخواهد. ماه، ماه من است و بنده، بنده من و رحمت، رحمت من. هر که مرا در این ماه بخوانَد، پاسخش می گویم و هر که از من [چیزی ]بخواهد، عطایش می کنم و هر که از من هدایت جوید، راه نمایش باشم. این ماه را رشته ای بین خودم و بندگانم قرار داده ام. هر کس به این رشته (ریسمان) چنگ زند، به من می رسد».

رابطه عمیق خالق و مخلوق در ماه رجب است که در آن خداوند با قرار دادن فرشته‌ای ویژه در آسمان هفتم، دری از رحمت خویش را به روی بندگان می‌گشاید.

این ماه همچون ریسمانی الهی عمل می‌کند که هر کس به آن چنگ زند، به قرب الهی دست می‌یابد.

خداوند در این ماه با همنشینی، اطاعت، و آمرزش خود، پاسخ مثبت به دعاها، اجابت درخواست‌ها و هدایت جویندگان، رابطه‌ای متقابل با بندگانش برقرار می‌کند و این نشان از اهمیت ویژه ماه رجب و فرصتی استثنایی برای نزدیکی به پروردگار است.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام زهرا گوشیتو روشن کن کار مهم دارم پیام بده

سلام. خوب هستین؟ منظورتون تو ایتاست یا پیامک؟

سلام زهرا گوشیتو روشن کن کار مهم دارم پیام بده

از خدامه شما تاپیکهام رو بخونین و برام کامنت بذارین. خیلی خوشحال میشم و ممنون که مطالبم رو بخونین.