2777
2789
عنوان

همسایمون غذا اورده برام بعد

| مشاهده متن کامل بحث + 473 بازدید | 28 پست
اخه جواب ما چه فرقی و کمکی برای شما داره،شاید بنده خدا اون لحظه توانشون همونقدر بوده،مهم اینه که به ...

چرا همتون گارد میگیرید و متوجه منظور من نمیشید خداروشکر وضع مالیشون عالیعع و خدا بهشون بده دستشونمونم درد نکنه 

تعجب کردم و گفتم ببینم ابنجا چقد خورد میکنن فک کردم من تکه بزرگ میزارم و باید ریز تر کنم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ن عزیزم شما قشنگ بخونی متوحه میشی منظورم اینه گوشت باید ب چ اندازه خورد بشه وگرنه مهم نبوده غذا...

ببین بستگی داره،مثلا سمت ما گوشت رو بزرگ برش میزنن و استخون دار هم میریزن تو خورشت و قیمه 

ولی اکثر قیمه های ک تهران خوردم چه نذری بوده چه مهمونی رفتم ،گوشت بدون استخون رو ریز و بند انگشتی برش زدن 

فقط 1 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
..امروز ۲۷.۲.۱۴۰۳  بی بی چک مثبت شد🤗🤗،خوش اومدی ب دلم قشنگ ترین سوپرایزم🥰😍😘......❤
ن عزیزم شما قشنگ بخونی متوحه میشی منظورم اینه گوشت باید ب چ اندازه خورد بشه وگرنه مهم نبوده غذا...

منظورتون رو متوجه شدم عزیزم ولی چون گفتی باورم نمیشد اندازه بند انگشت بود یه حالت تحقیری داشت بعد سوالتون رو پرسیدید 

به هرحال تو این دوره فشار اقتصادی خیلی زیاده

چرا همتون گارد میگیرید و متوجه منظور من نمیشید خداروشکر وضع مالیشون عالیعع و خدا بهشون بده دستشونمون ...

گلم کسی گارد نگرفته،قطعا شما سوالتون رو درست مطرح نکردید،و گرنه همه کاربرها اشتباه برداشت کردن؟!

ما مصرف گوشتمون نمیدونم معمولی به حساب میاد یا ضعیف!همسرم ۱ماه پیش ۳تومن داده بود ،سه ماه یا بیشتر م ...

خودمم همینطورم ولی من حس میکنم تکه هام خیلی بزرگه هم دیر میپزع و زودم تموم میشه برا همین اینجا مطرح کردم ببینم اندازه خورد کردن دوستان چقدر هس

منظورتون رو متوجه شدم عزیزم ولی چون گفتی باورم نمیشد اندازه بند انگشت بود یه حالت تحقیری داشت بعد سو ...

ن بابا تحقیر چی بنده خدا لطف کرده 

ولی خب سوال شد برام گفتم بپرسم اگه اشکالی ندارع منم ریز کنم اینجور بهتره 

گلم کسی گارد نگرفته،قطعا شما سوالتون رو درست مطرح نکردید،و گرنه همه کاربرها اشتباه برداشت کردن؟!

ن همه کاربرها اشتباه نگرفتن 

من اگه قصدم تحقیر یا غیبت همسایه بود ک بعدش سوال نمیپرسیدم و گوشت رو چطور خورد میکنید و چقد میخرید 

ن بابا تحقیر چی بنده خدا لطف کرده ولی خب سوال شد برام گفتم بپرسم اگه اشکالی ندارع منم ریز کنم اینجور ...

کلا غذا سلیقه ای 

من به شخصه چربی و استخوان تو غذا حالمو بد میکنه  بوی گوشت گوسفندی تو خورشت بدم میاد واسه همین خورشتهام گوساله است چون چربی و اسخوان نداره  گوسفندی برای چلو گوشت و چرخکرده 

اندازه اش هم این سری که مهمون نداریم این ماه مکعب های تقریبذ ۵در ۵سانت ۱۰ تیکه  مهمون باشه یکم کوچیکتر 

قیمه از اسمش معلومه گوشتش  باید ریز باشه 

ولی خب سلیقه ای دیگه 

هر کی یجور گوشت می‌ریزه 

بنده خودم یه عادتی دارم ،خدمتتون عرض می کنم :                  کتاب که می خوندم  برخی اوقات که به مطلب  جالبی که    می رسیدم کتاب رو ول می کردم. درست مثل کسی که دستش سوخته، هیچ یادم نمیره یکی دو سه ماهی با یه عده ای  از دوستان  بحثی داشتیم درباره‌ی که  در  جهان  و در طبیعت عدل هست یا نیست ؟ چون برخی این باور را دارند که از این دست بدی از اون دست می‌گیری و... وارد بحثش نمی خوام بشم،بنده هر چی نگاه می کردم اینو نمی دیدم.در یک کتابی که برای من مهم  بود یه جمله  دیدم : طبیعت  به قانون  ظلم حرکت  می‌کند من  این کتاب رو ول کردم و بعد که دنبالش  رفتم دیدم بله   دو سوم حیوانات  برای  یک روز زندگی باید یه حیوان دیگه  رو بکشن .و در دنیایی  که دو سوم موجودات برای یک روز زندگی  باید یه حیوان  دیگه بمیره صحبت  از عدل   معلومه  نفهمیدن  جهانه.         بنابراین  طبیعت  قانونش قانون ظلمه. تنها انسان که می‌تونه  عادلانه  عمل کنه و باید عادلانه  عمل کنه  و این تنها صفت و  امتیاز  من و شماست  به خاطر آزادی که داریم.   ولی اگه در بند طبیعت  بمونیم ما هم به همون اندازه  ظالمیم که بقیه موجودات  به دلیل اجبارشون ظالم هستن .🤍🌱دکتر هلاکویی 

سلیقه ایه ..ما هم چون گوشت خورشت دوست نداریم گوشت قیمه رو ریز میکنیم 

کلا یه سریا خیلی گوشت نمیخورن ..یه سریا خورشت پر گوشت میکنن ..

من دوتیکه میندازم اونم نمیخوریم همیشه گوشت ها میره سطل زباله هیچ کدوم نمیخوریم فقط عصارش دربیاد کافیه

دخترمو ماه اخر بارداری از دست دادم دوباره باردارم ی حمد بخونید خدا اینبار سالم برسونه بغلم دلم شکسته لایک کنید منم صلوات میفرستم برای حاجت رواییتون خواهش میکنم دعا کنید برام🥺🙏