2777
2789
نه بابا نخریاوقتی میتونی رایگان پیدا کنی چرا بخریمن خودم از دوستم گرفته بودم. سوالا هم عین همونا بود ...

اون‌ کارتکس هارو همه رو خونده یعنی هموناس که توگوگل؟

امروز برقم،،کاملا رفته:(

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اون‌ کارتکس هارو همه رو خونده یعنی هموناس که توگوگل؟

نمیدونم چیو میگی ولی یه سی تا نمونه سوال بود هر کدوم باز سی تا سوال داشت 

برای هر کی یدونه نمونه سوال میدن

از همونا

ISTP...ایران زیبایم روزی میرسه که از دست مهاجما خلاص میشی و نفس میکشی💚🤍❤️  اسم‌های کاربری یادم نمیمونه🥲
نمیدونم چیو میگی ولی یه سی تا نمونه سوال بود هر کدوم باز سی تا سوال داشت برای هر کی یدونه نمونه سوال ...

مرسی عزیز

خداکنه این دفعه قبول شه چهارشنبه امتحان داره🥲

مرسی عزیزخداکنه این دفعه قبول شه چهارشنبه امتحان داره🥲

انشالله قبول میشه

اون سوالا رو دارین؟

ISTP...ایران زیبایم روزی میرسه که از دست مهاجما خلاص میشی و نفس میکشی💚🤍❤️  اسم‌های کاربری یادم نمیمونه🥲
انشالله قبول میشهاون سوالا رو دارین؟

اره اونارو داره چنتا شاتم خودم براش فرستادم از تو نینی سایت که یه خانومی سوالارو گذاشته بود

اره اونارو داره چنتا شاتم خودم براش فرستادم از تو نینی سایت که یه خانومی سوالارو گذاشته بود

پیدا کردین سوالا یا براتون بفرستم؟

من هفته اینده امتحان دارم بیزحمت بپرسین از شوهرتون ایا واقعیت داره سوالا دقیق هموناست همون ۲۰ازمونه یا نه منم خبر بدین ممنون چون بعضیا میگن شبیه هموناست بعضیا میگن نه دقیق هموناست اگه دقیق هموناست ازمون شماره چند براش افتاده؟

پیدا کردین سوالا یا براتون بفرستم؟من هفته اینده امتحان دارم بیزحمت بپرسین از شوهرتون ایا واقعیت داره ...

عزیزم تو چه سوالایی داری؟

همونا که تو گوگله؟

من چنتایی دارم ایدی ایتا تو بده برات بفرستم