2777
2789
عنوان

دیده نشدن ساک بارداری

84 بازدید | 10 پست

سلام به همگی.من دو روز قبل پریودی دو ساله جلوگیری نمیکنم.و باید ۲۷ آذر پریود میشدم و ۲۳ و ۲۴ جلوگیری نکردم و دیگ پریود نشدم.۵ دی ماه رفتم ازمایش بتا منفی. و ازمایش ۸ بود.کلی زعفرون و تخم شوید و عرقیجات خوردم بازم نشدم. و خلاصه ۱۲ دی بی بی چک گذاشتم درجا مثبت شد و رفتم ازمایش بتا ۸۷۶ شد.روز شنبه ک ۱۵ دی باشه رفتم دکتر گفت باید از پریودی التن ۵ هفته باشی.گفتم اخه من سه هفته پیش فیکس اقدام داشتم. گفت نه ۵ هفته ولی بتات ب ۵ هفته نمیخوره و سونو کرد تو مطب و گفت ساک دیده نشد.درد زیر دل نداری.گفتم نه.گفت دردت گرفت زود بیا وگرنه سه هفته دیگ بیا.یعنی خارج از رحمه؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اصلا ساک بارداری ندیون قربونت..چه برسه به دوقلو

خیلی زود رفتی من نه هفته رفتم قلب بچه هامو تو سنو چک کردن گفتن دوقلو هستن شما تا بتا مثبت شده رفتی معلومه که ساک دیده نمیشه بعدم بارداری خارج رحم بتا خیلی خیلی پایین وکم خیلی کم بالا میره

نظرشمام محترمه

خیلی زود رفتی من نه هفته رفتم قلب بچه هامو تو سنو چک کردن گفتن دوقلو هستن شما تا بتا مثبت شده رفتی م ...

چرا دکتر گفت باید الان دیده میشد..و هی ازم چندبار پرسید دل درد نیستی؟ و دلد درد شدی زود بیا

چرا دکتر گفت باید الان دیده میشد..و هی ازم چندبار پرسید دل درد نیستی؟ و دلد درد شدی زود بیا

دکترا فقط آدم ونا امید میکنن من دکترها میگفتن بچه هات تو شکمت میمیرن یا خودت میمیری منم قبول نکردم ازشون وکار خودمو کردم بعد که دنیا اومدن بخاطر زردی بالایی که داشتن گفتن حتما میمیرن اگرهم شانسی زنده بمونن عقب افتادگی شدید میگیرن الان دوسالشون هزار ماشالله تسلط به انگلیسی دارن و حتی حروف انگلیسی هم بلدن بخونن همشم خودشون از رو تلوزیون یاد گرفتن من هیچی یادشون ندادم

نظرشمام محترمه