یه مقدار زیاده و معلم زیاده روی کرده ولی عزیزم این مساله بیت بچه ها خیلی زیاد و حتی بچه های سال بالاتر باید مدیریت کنی و نزاری تکالیفش بیفته به شب و خیلی هم بهش فشار نیار که از همین الان از درس زده میشه
دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
نمیدونم چیکار کنم میخواد یک خط بنویسه ی خط بره دنبال بازی
معلم یه مقدار تکلیف زیاد بهشون میده
و اینکه بازی کردن بینش طبیعیه ولی با مدریت خودتون مثلا زودتر شروع کردن تکالیف یا شرطی کردنش برای نوشتن مثلا هر نیم ساعت بازی یه ربع نوشتن میتونید تا حدودی اوضاع رو بهتر کنید
دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹