2777
2789
عنوان

کجا فکتون افتاد زمین

73 بازدید | 11 پست

ما زمان دانشگاه وقتی زشت ترین دختر دانشکده مخ جذابترین پسرو زد همگی فکمون افتاد زمین🤣اصلا یه چیز عجیب بود یهو یادش افتادم 😑  شما هم تعریف کنید

گویند که خدا همیشه با ماست ،ای غم نکند خدا تو باشی!🖤               خسته ام ، پشتِ سرم آب نریزید که من                                غسل میّت شده ام بس که دلم جان داده💔🥀

زمانی که دختر فقیر اما بااعتمادبنفس کلاسمون مخ یه مهندس زد وباهم مهاجرت کردن. وماهعسل رو توی کشتی گرفتن .توشوک رفتیم 

ما سبز تر از تبرهایی که خورده ایم....ادامه می دهیم...کنکوری404 یه مامان.یه همسر ویه کنکوری که قراره تمام قد پای ارزوش بایسته وپابه پاشون رشد کنه ثمر شون ببینه...برای موفقیتم یه صلوات مهمونم کن دوست من💐ازحسین بن علی هر چه بخواهی بدهد...عزت وسلامتی در دنیا نصیبمان کن

وقتی تو فامیلمون ترسوترین و گیج ترین ادم گواهینامه ش رو گرفت و الان داره عینه شوماخر رانندکی میکنه ولی من همچنان نصفه گذاشتم😑

خیلییی دلم میخاد مامان بشم😔میشه برای مامان شدنم یه صلوات بفرستی❤بالاخره منم مامان شدم بی بی چکم ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۲مثبت شد😍😍😍

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

زمانی که دختر فقیر اما بااعتمادبنفس کلاسمون مخ یه مهندس زد وباهم مهاجرت کردن. وماهعسل رو توی کشتی گر ...

دختره خوشگل بود من عین این ماجرا رو از نزدیک دیدم😑

گویند که خدا همیشه با ماست ،ای غم نکند خدا تو باشی!🖤               خسته ام ، پشتِ سرم آب نریزید که من                                غسل میّت شده ام بس که دلم جان داده💔🥀
وقتی تو فامیلمون ترسوترین و گیج ترین ادم گواهینامه ش رو گرفت و الان داره عینه شوماخر رانندکی میکنه و ...

خدا به داد راننده ها برسه پس🤣چرا نصفه ؟

پسری ک یک ثانیه ولم نمی‌کرد و می‌گفت میمیرم برات قبول کن

دو روز بعد از اینکه جواب منفی دادم دختر برده بود خونه😂😂

یعنی دهنم همینطوری وا مونده بود از تعجب

خدایا شکرت،ازت میخوام همیشه مراقب عزیزانم باشی سپردمشون به خودت فقط🌸🌸

پسری ک یک ثانیه ولم نمی‌کرد و می‌گفت میمیرم برات قبول کندو روز بعد از اینکه جواب منفی دادم دختر برده ...

چه هولی بوده🤣🤣

خدا به داد راننده ها برسه پس🤣چرا نصفه ؟

عزیزم خیلی داستان هس پشت گواهینامه م

۳ سال بود بچه دار نمیشدم رفتم برا گواهینامه ثبت نام کنم با اشتیاق همون ماه فهمیدم حاملم دکترمم گفت نرو برا بچه بده

بعد حالا بچم یکسالشه امتحان کتبی رو قبول شدم ولی هنوز وقت نکردم برم برای شهری

خیلییی دلم میخاد مامان بشم😔میشه برای مامان شدنم یه صلوات بفرستی❤بالاخره منم مامان شدم بی بی چکم ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۲مثبت شد😍😍😍
عزیزم خیلی داستان هس پشت گواهینامه م۳ سال بود بچه دار نمیشدم رفتم برا گواهینامه ثبت نام کنم با اشتیا ...

اوخی عزیزمم اشکال نداره یکم دیگه صبر کن با حوصله بری انشالا هم همون اول قبولی😁❤

اوخی عزیزمم اشکال نداره یکم دیگه صبر کن با حوصله بری انشالا هم همون اول قبولی😁❤

فداتبشم عزیزم انشالا

دختره خوشگل بود من عین این ماجرا رو از نزدیک دیدم😑

نه اصلا

ما سبز تر از تبرهایی که خورده ایم....ادامه می دهیم...کنکوری404 یه مامان.یه همسر ویه کنکوری که قراره تمام قد پای ارزوش بایسته وپابه پاشون رشد کنه ثمر شون ببینه...برای موفقیتم یه صلوات مهمونم کن دوست من💐ازحسین بن علی هر چه بخواهی بدهد...عزت وسلامتی در دنیا نصیبمان کن

نه اصلا

خوشگل نبود؟😐 شانسوو 

ولی اونکه من میشناسم خیلی فقیرر بودن اما دختره بی نهایت زیبا بود🥲