2777
2789
عنوان

کااااش میتونستم کات کنم🥺کاش نجات پیدا کنممم

| مشاهده متن کامل بحث + 861 بازدید | 56 پست

خواستگاری چیه؟؟ 

اگر کسی کسی رو برای ازدواج بخواد نهایتا بعد از ۵ ۶ ماه میگه خودش یا رفتارش طوری میشه که میفهمی جدیه حسابی، 

بعدشم رابطه ای که ۸ سال طول بکشه قطعا داخلش حرمت شکنی شده و یه سری پرده ها رفته کنار

که این برای ازدواج و زندگی مشترک سمه خالصه

تمومش کن مرگ یه بار شیون یه بار

به حرفش در مورد خودت هم اصلا فکر نکن

آدم یه بار زندگی میکنه ، این یه بارو برای خودت زندگی کن نه حرف یه آدمی که تکلیفش باهات مشخص نیست🤞

کل جوونیت و بهترین سالهات و گذاشتی پای آدمی که خودت میدونی تهش چیزی ازش در نمیادبگو‌واسم خواستگار او ...

خودمم نمیدونم🤦🏻‍♀️

دل پیر نمیشه فقط نظرش روز به روز به نظر عقل نزدیک تر میشه 🙂

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

کاش جنگ ما هم ۸ساله تموم شه🤦🏻‍♀️

بگو یا ازدواج یا خدانگهدار 

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️دوست دارم امیر 🩷عشق رو تجربه کردم 🫣خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم 🫂

دوست که نداره تو باید قوی باشی خودتو از این وابستگی الکی نجات بدی

اصلا ن دوسش دارم نه دلبستشم

۱ماه پیش ک برمیگشتیم به هم فکرمیکردم عاشقشم

وقتی برگشتیم دیدم چ آدم عوضی شدهههه 

همش دروغ و پنهان کاری

از چشم افتاد

اگ واقعا میدونی تهش جای نمیرسی ..خودتت با نبودنش کنار بیا..کات کن برگرد ب زندگیت ..با کیس جدید اشنا ...

نمیخوام کات از سمت من باشه دلش بشکنه

میفهمم.اما نیاز خودت باید اولویت باشهخواستی کات کنی تمام دلایل کات کردنتو بگواگه ادم عاقلی باشه خودش ...

درسته🥲👌🏻

ببخشید ولی با تمام وجود میتونم بگم یکی از کصخول ترین دخترایی هستی ک تو این سایت دیدم یه رفیقی نداری بزنه تو دهنت ؟ حماقت تا کحا

دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 
خواستگاری چیه؟؟ اگر کسی کسی رو برای ازدواج بخواد نهایتا بعد از ۵ ۶ ماه میگه خودش یا رفتارش طوری میشه ...

دقیقا دیروز داخل اینستا دیدم ی روانشناس صحبت میکرد

میگفت ی پسر اگر دختری رو بخواد زمین و زمان رو تغییر میده ک نهایتا دوماهه به دختره برسه

ببخشید ولی با تمام وجود میتونم بگم یکی از کصخول ترین دخترایی هستی ک تو این سایت دیدم یه رفیقی نداری ...

عزیز من در جربان تاپیکام نیستی🥲

خیییلی پسرخوبی بود حتی فامیلامون  همش بهم میگفتن چقدر اشتباه کردی از دستش دادی

تازه ۱ماهه اشتی کردیم

ولی فهمیدم همه این سالها نقش بازی میکرده

همش دروغ و پنهان کاری

عزیز من در جربان تاپیکام نیستی🥲خیییلی پسرخوبی بود حتی فامیلامون همش بهم میگفتن چقدر اشتباه کردی از ...

فامیل خره کیه وقتی تو بطن رابطتت نبودن،بنداز دور اینو‌

دلت برا وقت و جوونی خودت بسوزع

عمدا اینجوری میکنه ک تو بری،بعد میگی دلش نشکنه؟ ساده

دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 
فامیل خره کیه وقتی تو بطن رابطتت نبودن،بنداز دور اینو‌دلت برا وقت و جوونی خودت بسوزععمدا اینجوری میک ...

🥲👌🏻

سلام ملیکا جان، عزیزم خودت میدونی، خودت برگشتی... اگرچند همه چیز رو به گردن گرفتی تقصیر خودت رو میگفتی، چطور یه پسر اینقد خون سرد، اگر بخوادت.. برای ازدواج حتما پیشنهاد میدن، بیا چندبار ازنزدیک همو ببینیم، اصلا به درد هم میخوریم یانه، من ازچت ها شون این  رو فهمیدم تورا به عنوان یه سرگرمی باهات چت میکنه، مثل یه دوست اجتماعی روز مره گی، این کاراش هیچ ربطی به مذهبی بودنش نداره