2777
2789
عنوان

دانشگاه رفتن با وجود

| مشاهده متن کامل بحث + 130 بازدید | 19 پست
خودت علاقه داری ب دانشگاه ودرس؟آینده ایی برا خودت میبینی؟چرا دانشگاه آزاد شهرتون نمیری؟

پول نداریم

در این حد بگم که وسایل ضروری داریم خونه تازه بخاری گرفتیم یخ نزنیم

پول نداریمدر این حد بگم که وسایل ضروری داریم خونه تازه بخاری گرفتیم یخ نزنیم

من جات باشم نمیرم

بجاش رو هدفای دیگه تمرکز کن

بعدا وضعتون بهتر شد برو دانشگاه ازاد

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!                                  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودت علاقه داری ب دانشگاه ودرس؟آینده ایی برا خودت میبینی؟چرا دانشگاه آزاد شهرتون نمیری؟

اره تقریبا و بیکارم هستم 

بیشتر فرار از خانواده شوهر که کاراشونو به من ندن و نخوان همیشه بهشون سربزنم

اره تقریبا و بیکارم هستم بیشتر فرار از خانواده شوهر که کاراشونو به من ندن و نخوان همیشه بهشون سربزنم

سیاست داشته باشی اونم حل میشه

از مشاور آنلاین کمک بگیر

رایگان هم هستن

یا تو نینی سایت از یکی ک مشاور و کاربلده‌ کمک بگیر

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!