2777
2789
بستگی داره کی دیدیش چند روزه پیام نداده یا امروز قرار داشتین

چه ربطی داره من وقتی میرم پیش دوست پسرم بعدش هزارتا پیام میده که بدونه برگشتم خونه یا نه همون قرار اول هم پیام داد گفت نگرانت شدم رسیدی خونه خبر بده و ....

بلاخره باید پیام میداد به استاتر نمیشه که

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اره

پس نگو دوست پسر

اون هنو هیچیت نیست

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!                                  

اره زنده هست پیام دادم بهش کم توجهی کرد

🤦🏻‍♀️

زندگی یعني داشتنِ تُــو براي یک عمر❤A                             توجه کن: دوست عزیز اگه به هر دلیلی با نظرم مخالفی ریپلای نکن بمولا حوصله بحث کردن و قانع کردن ندارم نظر من فقط و فقط درباره استارتر هست تا زمانی که به عقایدم احترام بزاری ازم احترام میبینی❤️      
چه ربطی داره من وقتی میرم پیش دوست پسرم بعدش هزارتا پیام میده که بدونه برگشتم خونه یا نه همون قرار ا ...

خب ربطش ب اینه که اگه قراره اول باشه پسره هنوز چند ساعتی وقت داره پیام بده وگرنه چند روز بگذره یعنی پسر نپسندیده