2777
2789
عنوان

اسمای جلفی که شنیدین رو بگین🤗😂

| مشاهده متن کامل بحث + 9972 بازدید | 309 پست
آلوشا خیلی عجیب بود نبود ؟؟؟؟؟؟🫤🫤

چند روز پیش یه پدری توی خیابون پسرشو لشا صدا میزد 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

زامیاد😐😐😐😐

((« برام فیلم بازی نکن،من خودم کارگردانم 😎😎😎📽️»))         جزو اکیپ:#دختر خاله های نی نی یار      توجه👽توجه، اگر اهل صبـــر نیستی،نگو برام نقاشی بکش🤣🤣🤣🤣❤️🩵❤️

سوشیانت اسمه مگه😐شوسیانس؟؟ یزیدا چه اسمایی میزارن من نمیتونم تلفظ کنم حتی

سوشیانت که از قدیم بوده

اسم باستانیه

گاهی چقدر آدم دلش برای یک خیال راحت تنگ میشود                          🙃🤍🌱
کایرا

یاد چیز مردا  افتادم🤣🤣

متعهد💍🤍 ومن‌اینجاهستم به‌صورت‌ناشناس‌حرفاتوبزن 🤍                                                                                   https://abzarek.ir/service-p/msg/2001216                                           

لطفا اگ اسم بچه ی کسیه ناراحت نشه ازم

سروینا

سرملینا

کلا از این مدل اسمای من درآوردی

خیلی زیادن متاسفانه

میرن کاربری هام...از اونا فقط، تاپیک هاشون به جا میمونه🤢😅میخوام ازت دور شم اما نمیشه😔مثل تو مغرور شم اما نمیشه😔هزار هزارون بار دلو شکستی💔میخوام که رنجور شم اما نمیشه😔
سوشیانت که از قدیم بودهاسم باستانیه

الان فهمیدم 😐

متعهد💍🤍 ومن‌اینجاهستم به‌صورت‌ناشناس‌حرفاتوبزن 🤍                                                                                   https://abzarek.ir/service-p/msg/2001216                                           

سوشیانت اسمه مگه😐شوسیانس؟؟ یزیدا چه اسمایی میزارن من نمیتونم تلفظ کنم حتی

اره اره اسمه 

سوشیانس اسم پسر نوه خالمم هم هست 

من شنیدم اصلااا نتونستم ارتباط بگیرم 

و‌ ما زمستان سرد دیگری راسپری خواهیم کرد باعصیان بزرگی که درونمان است وتنها چیزی که گرممان میدارد اتش مقدس امیدواریست '''🌀 ''''ترجیح میدم تلخ هیچکس پسند باشم تا شیرین مگس پسند''''(درخواست دوستی ممنوع)