2777
2789
عنوان

فقط منم دوست ندارم شوهر کارمند داشته باشم

| مشاهده متن کامل بحث + 697 بازدید | 66 پست
کی گفته سایت خانماس؟سازندش یه اقاس نصف بیشتر کاربرا اقا هستن

واقعا سختتون نیست تو سایتی باشین که حرفایی خصوصی میزنن؟!!!!!

فقط 12 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پروفایل خودمَم🤍فندوق کوشولوي مامان🥹تو دلیِ گشنگم🤰من و بابایی خیلی دوست داریم و بي صبرانه منتظر دیدن روی ماهتیم🫠تو این دنیای کوچیک و هفت میلیارد آدم ، یعنی تو باور میکنی؟ شمردی؟ اصلا کی شمرده؟ به جز سیاستمدار ها ، دیدی کسی آدم بشمره؟! باور نکن🥲.... باور کن همه‌ی دنیا فقط تویی و برخي دوستان🫂بقیه هم تکراری اند...💍 تو از گل و ماه  پري برای من زیباتری، تو تمام دلخوشي این دختری💍🫠من از نسل کوروش نام آورم🥰#نه_به_اعدام_سیاسی🥺
نههههه 🥹🥹کجا مجردن؟

نمیدونم یه نفر تعریف میکرد یه پسره عاشقش شده بوده در حدی که میخواستن جدیش کنن ولی پسره دختره رو با خانواده ی خودش اشنا نمیکرده همیشه به دختره میگفته بابام خطرناکه 

خودشم خیلی از پدرش میترسیده

پسره هم برای پدرش کار میکرده..

اخرشم پسره یادم نیست چرا اما میمیره

حالاجوری بوده که این ها دخترای فراری یا خانواده نداشتنو قاچاق میکردن.دستگیر شدن یعنی پدر پسره دستگیر شده 

ولی دختره میگفت این فقط یه بخشی کوچیکی بوده و اشخاص خیلی با نفوذ دیگه ای هستن که کسی نمیشناسه اونا رو و این تشکیلات و اینجور چیزارو میگردونن اما هیچ کس نمیشناستشون!!

و کاملا واقعیه

خواهی که جهان در کف اقبال تو باشد؟باید به چپت باشد و کاریت نباشد ...!

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

واقعا سختتون نیست تو سایتی باشین که حرفایی خصوصی میزنن؟!!!!!

من حرفای خصوصی ندیدم و نمیبینم اگه توی تاپیکی که حرف خصوصی میزنن منو دیدین بعد بیاین بگین درضمن توی سایت عمومی حرف خصوصی معنی نداره.

خ‍‌ودک‍‌ش‍‌ی م‍‌ی‍‌ت‍‌ون‍‌ه‍ #ب‍‌ه‍‌ش‍‌ت ب‍‌اش‍‌ه‍ واس‍‌ه‍ ک‍‌س‍‌ی ک‍‌ه‍ زندگ‍‌ی‍‌ش #ج‍‌ه‍‌ن‍‌م‍‌ه‍ 🖤 🪦⚰️پایانم نزدیک است نبودم را جشن بگیر....

نمیدونم یه نفر تعریف میکرد یه پسره عاشقش شده بوده در حدی که میخواستن جدیش کنن ولی پسره دختره رو با خ ...

‌وایییی خدا چه باحال و هیجان انگیززززز🥹🥲🥹🥲🥹

دوتا کاربری دارم😎turk💞
اگه اتو کشیده وشیک باشه دخترا میفتن دنبالش

او پس ینی پشمک باشه و بوگندو که دخترانیفتن دنبالش  اونوقت که دیگه خودتم میلی نداری که عزیزم

آزادی،شخصیت زن را لو میده!                                     پول،شخصیت مرد!!