2777
2789
عنوان

آتوسا رضایی دختر زیبای ایلامی

| مشاهده متن کامل بحث + 1050 بازدید | 33 پست
وااااای عاتوسا کوشته شد🤣 جهنم.یارو خودشو به فنا داده حالا بشینیم غصه اینو بخوریم

😐

امام حسين(ع) ثابت کرد که همیشه حق با اکثریت نیست... ظلم هم پایدار نیست اگر چه طرفداران زیادی داشته باشد!!🖤۷۲>۳۰۰۰۰

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وااااای عاتوسا کوشته شد🤣 جهنم.یارو خودشو به فنا داده حالا بشینیم غصه اینو بخوریم

عزیزم این اون جیندا خانم نیست که یه بنده خدای دیگه اس

از طایفه نوریم، ما تیره نمیمانیم.  آواز غم دل را با قهقهه میخوانیم.      اگر هزاران بار دیگر به دنیا بییام ،هزاران بار دیگر و با هزاران زخم از پا در آیم ، و هزاران حق انتخاب داشته باشم ،اگر از من بپرسند عشق یعنی چه هزاران بار فریاد خواهم کشید وطن.     به قول عزیز قلبم انسان بدون آزادی هیچی نیس❤❤
چی بود فامیلیش؟

لطیفی

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

من یدونه آتوسا لطیفی میشناسم

بلاگر شده جیندا خانم

نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد💍🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من براینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم حتی به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤

سه روز بعد تولد ۱۶ سالگیش خودکشی کرده

الان گوگل کردم اینکه علت مرگش معلوم نیست 

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

چرا خودکشی کرده؟

اصلا علت مرگ مشخص نیست فعلا گفتن خودکشی 

سه روز بعد تولد ۱۶ سالگیش خودکشی کرده

اخه چرا .

یا قمر بنی هاشم چقد شبیه ینفره که من میشناسم .

اسم فامیلش چیه.

و خداوند هرگز تو را رها نکرده است ....🤍چرخ گردون چه بگردد چه نگردد تو بخند 😊