2777
2789
وحشتناک دلم میگیره از این تاپیک ها ولی نمی‌دونم چرا میام دوست دارم بدونم که چرا برای چی یک نر به خود ...

ما موجودات ضعیفی نیستیم نمیدونم چرا یه عده از ما وایمیستن و کتک میخورن همه چی که زور بازو نیست با کمک از هوشت به گوه خوردن بندازش

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من نمدونم پربازدید و اینا رو کلا اومدم اینجا کسی کمکم کنه

چه کمکی عزیز من؟؟خودت باید به خودت کمک کنی تا وقتی کتک بخوری و بعدش زانوی غم بغل بگیری هیچی عوض نمیشه روشتو باید عوض کنی

خو دلیلش چیزی مصرف می‌کنه هار شده دیونه روانیه

خانوادش دخالت میکنن گفتم چرا گفت به توچه

مثلا برادرش میگه چرا مامانت برات ماشین نمیخره با دعوا میگه

ما موجودات ضعیفی نیستیم نمیدونم چرا یه عده از ما وایمیستن و کتک میخورن همه چی که زور بازو نیست با کم ...

ما از لحاظ زور بازو ضعیفیم هر چقدرم قدرت بدنی داشته باشیم زورمون به یک مرد نمیرسه هوش و زرنگی برای کسی که پشت و پناه داشته باشه من و شما که تاحالا کتک نخوردیم نمیتونیم برای کسی نسخه بپیچیم هیچ زنی دوست نداره کتک بخوره و تحقییر بشه  

ای خدا بازم دخالت خانواده بگو خانواده میخواستی زن می‌گرفتی چکار بزنیش کثافت خو شما اصلا باش حرف نزن قهر باش مهلت نده ببین چکار می‌کنه به خانوادت گفتی خبردارن کسی نداری حمایتت کنه بیاد نابودش کنه 

ما موجودات ضعیفی نیستیم نمیدونم چرا یه عده از ما وایمیستن و کتک میخورن همه چی که زور بازو نیست با کم ...

من وانستادم که کتک بخورم

میخواستم هوش بقیه رو ببینم مثلا شکایتی چیزی

من وانستادم که کتک بخورممیخواستم هوش بقیه رو ببینم مثلا شکایتی چیزی

ببین خودت اخلاق شوهرتو بهتر میدونی یکی میدونه شکایت کنه شوهره متنبه میشه و زندگیش درست میشه یکی دیگه اگه شکایت کنه کار به طلاق بکشه سبک سنگین کن ببین چه روشی رو شوهرت جواب میده