2777
2789
عنوان

شما باشین این خواستگارو قبول میکنین

| مشاهده متن کامل بحث + 243 بازدید | 30 پست
من بودم قبول نمیکردم مخصوصا اونجا که گفتی خانوادش از خود راضین

چکار ب خانوادش داره سال تا سال همدیگرو نمیبینن بعدا اون باید فکر عاقبت خودش بکنه اونا همش نیستن 

تا میتونی دل به دست بیار دل شکستن هنر نیست...

بستگی داره به اینکه چند سالته و اینکه باقی خواستگارات چطورن بنظرم کیس بدی نیست

الان تو این شرایط بیکاری خاستگار خوب نیس همش یک لاقوا

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چکار ب خانوادش داره سال تا سال همدیگرو نمیبینن بعدا اون باید فکر عاقبت خودش بکنه اونا همش نیستن

اتفاقا خانواده خیلی مهم ولی تا  با طرف و خانوادش رفت و آمد نداشته باشی نباید نظر کلی داد 

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 
خب تو معلمی اون مهندس شرایط خانواده هم که دوطرف داغون باز پسر سرتره

مهندس چی خواهر الان همه مهندسن مهم درامد داشته باشه حالا دکتر هر چی

به نظر من که خوبه بهم می‌خورید ردش نکن .بعدشم همه‌ی همین تفکرو دارن نه فقط خونواده ی خواستگار شما

اخه آشناییت دارم با خانوادشون اخلاق های خاصی دارن 

بقول شما اکثرا همینه ولی فکر میکنم نشه تحمل کرد

برای سلامتی مادربزرگم حمد بخونی خوشحال میشم🫀🙃
مهندس چی خواهر الان همه مهندسن مهم درامد داشته باشه حالا دکتر هر چی

خب اگه نداشت که نمی‌تونست ماشین خونه داشته باشه  والا همه که یه شب پولدار نمیشن 

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 
اخه آشناییت دارم با خانوادشون اخلاق های خاصی دارن بقول شما اکثرا همینه ولی فکر میکنم نشه تحمل کرد

فکر و شایدا رو بیخال شو قبول کن که بعدا شنیدی رفته خلستگاری جا دیگه ای بهم نریزی

خب اگه نداشت که نمی‌تونست ماشین خونه داشته باشه والا همه که یه شب پولدار نمیشن

خیلی کار ها هست که درامد بالای دارن 

تو الان بهش بگی ن اون نمیمونه تو خونه اینقدر مثل منو تو هست که قبول میکنن

اره قبول دارم 

کاش حداقل عقد نمیکرد 

من خودم تو این ۲۳سال حتی خواستگار قبول نکردم 

خیلی حساسم سر گذشته خودشم اون دختر فامیلشونه

برای سلامتی مادربزرگم حمد بخونی خوشحال میشم🫀🙃
اره قبول دارم کاش حداقل عقد نمیکرد من خودم تو این ۲۳سال حتی خواستگار قبول نکردم خیلی حساسم سر گذشته ...

عقد کرده مرد هست دختری که نبوده 

اتفاقا برخلاف نظر بعضی دوستان من با مورد شکست درازدواج قبلی هم خیییلی مشکل دارم.بهش خیانت شده اونم مدلی ک همه شهر فهمیدن؟ضربه روحی خورده باید بری بشی درمانگری تازه تاوان خیانت قبلی رو شما بدی.مدام چکت کنه. بی اعتمادبشه. بترسه از تکرار اون قضیه.محدودت کنه.تو سن شما بودم رد میکردم.هرچند خانوادشم مهمه که آدمای نرمالی باشن فردا عذاب نکشم از دستشون‌.

انشاا.. برآوردگی حاجت دل تک تک شما نی نی سایتیای مهربون