2777
2789
عنوان

از خدا خجالت میکشم اما گاهی فکر میکنم اگر روزی شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 497 بازدید | 40 پست
نمونش راداشتیم بعدازچندسال زندگی وبچه اخرش طلاق گرفت زندگی بیعشق معنانداره،هنوزنامزدی اینومیگی وای ب ...

کاش فقط عشق نبود 

ببین معنای تنفر و میتونی درک کنی؟ 

تاالان تو ذهنت ب جایی رسیدی ک بگی حتی نمیتونم اداشو بیام تو مراسم فوت شوهرم ک ناراحتم 

دوست دارم اونموقع همه بفهمن چقدر خوشحالم و راحت شدم 

نفرت عمیق

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه شرایطی داری حتی اگر باکره هم نباشی اصلا دلیلی نمیشه که بخوای به طور زن کسی بشی که دوستش نداری

اون ک مهم نیست دیگ

چون من دیگ قید ازدواج رو زدم پس بودن یا نبودنش فرقی نداره

فقط تلاش میکردم خلاص شم ازین جهنم

اون ک مهم نیست دیگچون من دیگ قید ازدواج رو زدم پس بودن یا نبودنش فرقی ندارهفقط تلاش میکردم خلاص شم ا ...

پس دیگه چی باعث میشه که مجبور باشی به زور باهاش زندگی کنی؟

پیج آشپزی من 
دقیقا درکت میکنم،چه حسی داری

من از اول اونهمه صحبت و مشاوره و شرط و شروطم ملاکم ایمان و اخلاق بود 

مهریه ام۱سکه بود چون گفتم مرد زندگی من اینه 

چون نقشش رو عالی اجرا کرد 

ب مرور عوض شد

فکرکن ی دوستی یا خواهری یا کسی ک الان حالش افتضاح ترین حالت ممکنه ازت خواهش میکنه براش دعاکنی 

من هیچکس رو ندارم 

فقط دعام کنید

فعلا ک نمیرم خونه خودم و هرچی اصرار میکنند قبول نکردم 

تا بلکه دو خانواده خسته بشن 

امیدوارم خدا کمکم کنه

فعلا ک نمیرم خونه خودم و هرچی اصرار میکنند قبول نکردم تا بلکه دو خانواده خسته بشن امیدوارم خدا کمکم ...

چند وقته عقدی؟؟؟

ته قلبم انگار یه استخر غمه.ماه‌هاست کسی استفاده‌ش نکرده،آبش راکده،روش پر از برگه، شمشادای دورش زرد شدن،گلدونای اطرافش خشک شدن،آبش کم کم داره بو میگیره.نفس عمیق که میکشم یه موج کوچیک روی سطح آب پدیدار میشه ولی انگار نه انگار.خورشید داره غروب میکنه،کلاغها سر صنوبرها دارن گریه میکنن🍂🖤
یکسال وچندماه

قبلش باهاش آشنا بودی؟؟

ته قلبم انگار یه استخر غمه.ماه‌هاست کسی استفاده‌ش نکرده،آبش راکده،روش پر از برگه، شمشادای دورش زرد شدن،گلدونای اطرافش خشک شدن،آبش کم کم داره بو میگیره.نفس عمیق که میکشم یه موج کوچیک روی سطح آب پدیدار میشه ولی انگار نه انگار.خورشید داره غروب میکنه،کلاغها سر صنوبرها دارن گریه میکنن🍂🖤

اسی جان خیییییلی بعید میدونم این آدم عوض بشه چون همیشه میگم اخلاق رو ماما میاره و مرده شور میبره... خیلی مقاومت کن که فعلا عروسی نکنی..خانواده ها رو تهدید کن... بگو اگر بهم اصرار بکنید که عروسی کنم یواشکی از این شهر فرار میکنم و آبرو براتون نمیذارم..امیدوارم برات معجزه بشه