2777
2789

من یه ترم روانشناسی خوندم ورودی بهمن بودم

بعدش تغییر رشته دادم اومدم علوم تربیتی.

بعد خیلی تعدامون زیاده ۵۰ ۶۰ نفریم بعضی وقتا بیشتر.

چون یه ترم روانشناسی خوندم درسارو تطبیق دادم.

بعد هم با ترم بالایی ها کلاس دارم هم با ترم پایینی ها. 

بعد تو کلاس همه باهم اوکی بودن. انگار همه از قبل دوست بودن. بخاطر همین من احساس غریبی میگردم نمیتونستم دوست شم با کسی😂

الانم ترم سوم ولی هییییچ دوستی ندارم.

بیرون دانشگاه کلی دوست دارما. ولی تو دانشگاه نه.

مثلا تو یکی دوتا از کلاسا با یکی از بچه ها دوست شدم. بعدش دیگه باهاش کلاس نداشتم ترم های بعد😐

چون اون درسایی و برمیداشت ک من دیگه پاس کرده بودن از قبل. انگار من جلو تر بودم. خیلیییی حس بدیه🥲

خوابگاه هم نیستیم که اونجا دوست بشم 

برو کنار یکیشون بشین کم‌کم حرف بزن اگه پا داو د دلش خواست تا یه جایی هم‌مسیر شید

سلام من اسم کاربری ها رو زیاد دقت نمیکنم و تو صفحه نمیرم مگر خیلی خاص باشه، اگه از لفظ محبت آمیز استفاده کردم و آقا بودین، من منظوری ندارم. ذهنیتم اینه که همه خانومن
برو کنار یکیشون بشین کم‌کم حرف بزن اگه پا داو د دلش خواست تا یه جایی هم‌مسیر شید

میگم ک این کارو هم بکنم. بعدش دیگه میبینی باهاش کلاس ندارم😂 کلا هر درس و با بچه های متفاوت دارم کم پیش میاد مشترک باشه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میگم ک این کارو هم بکنم. بعدش دیگه میبینی باهاش کلاس ندارم😂 کلا هر درس و با بچه های متفاوت دارم کم ...

خخخ

سلام من اسم کاربری ها رو زیاد دقت نمیکنم و تو صفحه نمیرم مگر خیلی خاص باشه، اگه از لفظ محبت آمیز استفاده کردم و آقا بودین، من منظوری ندارم. ذهنیتم اینه که همه خانومن
میگم ک این کارو هم بکنم. بعدش دیگه میبینی باهاش کلاس ندارم😂 کلا هر درس و با بچه های متفاوت دارم کم ...

حالا چه نیازیه دوست شی