2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

و من کنکوری که صفر صفرم اما دل از گوشی نمیکنم فردا امتحان دارم ۹ درس یه درسم نخوندم نمیدونم گوشیمو چ ...

ببین حتما تو گوشیت یه چی داری که میری

اینستا تلگرام همه رو بپاک

من خودم هیچی ندارم اصلا ذوقشم ندارم بیام توش

و من کنکوری که صفر صفرم اما دل از گوشی نمیکنم فردا امتحان دارم ۹ درس یه درسم نخوندم نمیدونم گوشیمو چ ...

اشتباه نکن

منم پارسال اینطوری بودم عین سگ پشیمونم حالا

البته دور از جون شما

بشین بخون

🔴کاربر جدید نیستم🔴
بابا بدبختی همه چیزای مربوط به درسم توشه😭تمام معنی دروس نمونه سوالا خلاصه همه چی

بفزست رو لپ تاپی یا یه گوشی بی سیمکارتی چیزی اینجوری خودت رو بیچاره نکن

از طایفه نوریم، ما تیره نمیمانیم.  آواز غم دل را با قهقهه میخوانیم.      اگر هزاران بار دیگر به دنیا بییام ،هزاران بار دیگر و با هزاران زخم از پا در آیم ، و هزاران حق انتخاب داشته باشم ،اگر از من بپرسند عشق یعنی چه هزاران بار فریاد خواهم کشید وطن.     به قول عزیز قلبم انسان بدون آزادی هیچی نیس❤❤
ببین حتما تو گوشیت یه چی داری که میریاینستا تلگرام همه رو بپاکمن خودم هیچی ندارم اصلا ذوقشم ندارم بی ...

نینی سایتو چطور پاک کنم

کانالمون تو تلگرامه نمیشه پاکش کنم

فقط 24 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفمه🌱جان عزیزت لایکم نکن

بفزست رو لپ تاپی یا یه گوشی بی سیمکارتی چیزی اینجوری خودت رو بیچاره نکن

میشه رو لپ تاب؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هر ۴۰ دقیقه درس خوندن ۱۰ دقیقه گوشی،۵ دقیقه خوردن یه چیزی چون من به شخصه شکموعم و ضعف میکنم😂😐

چه خوب که اراده دارید

من کل اون تایمی که گوشی رو میزارم کنار فکرم پیش گوشیمه😭

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه رو لپ تاب؟

آره بابا فایل هایی که میدونی تا آخر سال نیازته رو با فلشی چیزی منتقل کن به لپتاپ بعد هم گوشی رو خاموش کن و خلاص

از طایفه نوریم، ما تیره نمیمانیم.  آواز غم دل را با قهقهه میخوانیم.      اگر هزاران بار دیگر به دنیا بییام ،هزاران بار دیگر و با هزاران زخم از پا در آیم ، و هزاران حق انتخاب داشته باشم ،اگر از من بپرسند عشق یعنی چه هزاران بار فریاد خواهم کشید وطن.     به قول عزیز قلبم انسان بدون آزادی هیچی نیس❤❤
هر ۴۰ دقیقه درس خوندن ۱۰ دقیقه گوشی،۵ دقیقه خوردن یه چیزی چون من به شخصه شکموعم و ضعف میکنم😂😐

۴۰ دقه رو بکن ۱ ساعت 

و هر ۲ پارت که گذشت از گوشی استفاده کن 

زمان بگیرید و سعی کنین هر دفه ۳۰ دقیقه کاهش بدید زمان استفاده رو