2777
2789
عنوان

انگار اتاق خوابگاهم تک نفره است

115 بازدید | 19 پست

فقط یک هم اتاقی دارم اون هم اصلا اصلا علاقه ای به معاشرت با من نداره اینقدر احساس تنهایی میکنم چکار کنم توی اتاق تک نفره خوابگاهم(هم اتاقیم بود و نبودش فرقی نداره کلا با من حرف نمیزنه همش سرش داخل گوشیشه یا بیرون) دلم نگیره؟ 

به نطرتون اینجوری خوبه!؟ 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خواستی باهاش ارتباط بگیری؟

آدم‌های‌موقتی‌همیشه‌درس‌های‌دائمی‌بهت‌میدن...🤍                    .              .              .              ‌.              .             .            🏋🏻‍♀️🏊🏻‍♀️🏇🏻🚵👩‍👧👩🏻‍❤️‍💋‍👨🏻🌱🐈‍⬛☕️🎶🧘🏻‍♀️🍕🛒🫶🏻                                                                     
ترم بعد میتونی خوابگاهت رو عوض کنیالبته برای ما درونگرا ها بهشته🤣

خودم هم درونگرام ولی دیگه چقدر ادم تنها باشم این اتاقم خوبه کاش هم اتاقیم بره یک ادم یک ذره پرحرفتر بیاد این خیلی دیگه حرف نمیزنه افسردگی گرفتم

خودم هم درونگرام ولی دیگه چقدر ادم تنها باشم این اتاقم خوبه کاش هم اتاقیم بره یک ادم یک ذره پرحرفتر ...

اره اینم هست

اگه هم اتاقی جدید بیاد خیلی خوب میشه

یا خودت بری اتاق دیگه

و قسم به امیدی که می روید از جای بریدگی زخم در تن💛🌱

بابا خداروشکر کن بعضیها توی اتاقای ۶ نفره هستن نمیتونن درس بخونن یا استراحت کنن

اره راست میگم خودم پارسال توی سوئیت 20 نفره یودم بهتره ناشکری نکنم اونجا به خلطر سروصدا اذیت شدم اینجا تنهایی