2777
2789
عنوان

پدرش مخالفه ازدواجه واسه همین ممکنه تموم بشه

| مشاهده متن کامل بحث + 208 بازدید | 32 پست

والا منم بودم اجازه نمیدادم ن بخاطر سن تو بخاطر اینکه پسر ۲۲ساله بلده زندگی کنه اصن ده بار طلاق میگیره این نشونه خرد پدره اس

همه جارو گشتم، بخدا تو دنیا بی نظیری ، تو میدونی واسه زنده بودنم تو بهترین دلیلی،  ادمای بی تو دلشون به چی خوشه خداوکیلی ؟!هرکس از تو خوند غمی تو قلبش نموند ، آی ادما بی حسین مگه میشه زنده موند؟! بی تووو تنها میشم، اسیر دنیا میشم، نباشی روز حساب بخدا رسوا میشم :)) خیلی بدیمو ، بازم خریدمو :))روضه عوض کرد حال بندگیمو جااانم حسین(ع)🙂🤍🕊️  خانمای گل برای حاجت رواییم با قلبای پاکتون ی صلوات بی زحمت میفرستین؟ اجرتون با صاحب الزمان😇🌱🤍             ی کنج از حرم بهم جا بده اقای مهربونم یابن الحسین (ع) :))        صلَّی اللهُ عَلَیکَ یَا اَبَاعَبدِاللهِ الحُسَین “علیه السلام” 🤲🏻❤️‍🩹

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من اون ۲۲ و من ۲۵

پسره بچه که نیس ، پسری که بخادت زمین و اسمون بیاد پایین همه رو راضی میکنه لطفا خودتو گول نزن 

بعدشم خیلی که ازش بزرگتر نیسی که اینجوری میکنن

فمینیستم و عاشق فمینیست ها❤️ درخواست دوستی ندید🚫از زن هایی که بر علیه زنها هستند متنفرم😊

پسره بچه که نیس ، پسری که بخادت زمین و اسمون بیاد پایین همه رو راضی میکنه لطفا خودتو گول نزن بعدشم خ ...

حالم اصن خوب نیس خواهر نمیدونم چی بگم 

مامانمم حرف تورو میزنه

دل من ک داره میترکه

والا منم بودم اجازه نمیدادم ن بخاطر سن تو بخاطر اینکه پسر ۲۲ساله بلده زندگی کنه اصن ده بار طلاق میگی ...

ماعم نمیخواستیم الان ازدواج کنیم میخواستیم نامزدیی چیزیی باشیم تا من درسم تموم بشه بعد پسر باعرضه ایه و بیشتر از سنش میفهمه خیلی سختی کشیده

نمیدونم خلاصه

من خودم برعکس بود بابام مخالف بود شدید چون شوهرم ۱۳ سال ازم بزرگ‌تره ولی ب طرز عجیبی قانع شد حرص نخو ...

ممنون از دلگرمیت ولی امیدیی ندارم ی پدریی داره ک حرف حرف خودشه

حالم اصن خوب نیس خواهر نمیدونم چی بگم مامانمم حرف تورو میزنهدل من ک داره میترکه

اینکه ناراحت باشی عادیه 

ولی کسی که حتی نمیتونه جلو خانوادش بایسته بگه فلانی رو میخام ازش شوهر در نمیاد

تو الانم خودت متوجه ای اما دلت نمیخاد که حرفمو باور کنی 

من با یکی چند ساله دستم خانوادش راضی کرد خاستگاری هم کردن خانوادم میخاستن بکشنش ولی هنوز کنار نکشیده میگه نمیتونم بدون تو 

فمینیستم و عاشق فمینیست ها❤️ درخواست دوستی ندید🚫از زن هایی که بر علیه زنها هستند متنفرم😊

ماعم نمیخواستیم الان ازدواج کنیم میخواستیم نامزدیی چیزیی باشیم تا من درسم تموم بشه بعد پسر باعرضه ای ...

اول که بسپرش دست خدا اگ قسمت همدیگه باشید باور کن یجوری باهم ازدواج میکنید ک برگای پدره بریزه 

و دوم هم اینکه الان دیگه بستگی به پسره هم داره که جنمشو نشون بده ولی تو عاقل باش زیاد بهش فشار نیار چونکه الان از هر دوطرف فشاره روش 

سوم هم اینکه ممکنه پدره تو ذهنش ی فعل و انفعالاتی رخ داده که سن تورو بهونه میکنه شاید میفهمه پسرش چجور ادمیه و نمیتونه ی زندگی رو بگردونه ولی اگر هم بخاطر سنت هست به پسره درخواست بده بگو بریم پیش مشاور ...ولی لطفا پیش ی مشاور درست برید که خیال دو طرف راحت باشه 

همه جارو گشتم، بخدا تو دنیا بی نظیری ، تو میدونی واسه زنده بودنم تو بهترین دلیلی،  ادمای بی تو دلشون به چی خوشه خداوکیلی ؟!هرکس از تو خوند غمی تو قلبش نموند ، آی ادما بی حسین مگه میشه زنده موند؟! بی تووو تنها میشم، اسیر دنیا میشم، نباشی روز حساب بخدا رسوا میشم :)) خیلی بدیمو ، بازم خریدمو :))روضه عوض کرد حال بندگیمو جااانم حسین(ع)🙂🤍🕊️  خانمای گل برای حاجت رواییم با قلبای پاکتون ی صلوات بی زحمت میفرستین؟ اجرتون با صاحب الزمان😇🌱🤍             ی کنج از حرم بهم جا بده اقای مهربونم یابن الحسین (ع) :))        صلَّی اللهُ عَلَیکَ یَا اَبَاعَبدِاللهِ الحُسَین “علیه السلام” 🤲🏻❤️‍🩹

اینکه ناراحت باشی عادیه ولی کسی که حتی نمیتونه جلو خانوادش بایسته بگه فلانی رو میخام ازش شوهر در نمی ...

مرسی ک ماجراتو برام گفتی 

الان تو شرایط خوبی نیستم باید یکم بگذره بتونم با وضعیت کنار بیام خیلی ذهنن رو اینکه بهم میرسیم حساب کرده بودم فکرکن یهویی میخوای اون همه پلنی ک با یکی ریختی رو از ذهنت پاک کنی و انگار ی ساختمون یهویی فرو ریخته و ... 

فکر نکنم مال من کاریی انجام بده به دلایلی

امیدوارم شما بهم برسین

اول که بسپرش دست خدا اگ قسمت همدیگه باشید باور کن یجوری باهم ازدواج میکنید ک برگای پدره بریزه و دوم ...

شاید حرفای شما درس باشه تو ذهن پدره یچیزایی گذشته 

ولی میدونم ک بابت بد بودن پسرش نیس بابت چیزای دیگه بوده 

اگر پیش مشاور هم بریم اونام تایید کنن ازاونجایی ک فهمیدم پدرش منطقی نداره باز ممکنه قبول نکنه 

بازم ممنون حرفاتون