2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یکی از اون سه تا؟

بله

حقیقت منم هروقت مهمان میاد ی جور درست میکنم

حتی مادرشوهرم اینا یا دایی های همسرم یا عروس دایی 

هرکی

ی ژله و ماست خیار درست میکنم

با دو یا سه جور میوه

میشه ی صلوات برای بچه هام بفرستی؟♥️🌸♥️🌸
حتی اگه پاگشا باشه؟

گلم زرشک پلو مرغ بزار شیک و مجلسی سالاد ماکارانی هم بزار با دوغ و دلستر و نوشابه ،ماست خیار هم بزار سبزی خوردن هم شیک تو سفره،چای و شیرینی و میوه هم بزار برای پذیرایی ،ی کادو برا عروس و ی کادو هم برا داماد بخر ساده ترین میشه این ،تعداد کم دعوت کن ولی بخند همین اخلاق و خنده یاد مهمون ها می مونه خودتو خسته نکن زیاد با تعداد زیاد 

یه مدل غذا بد نیست؟

ببین من برا پاگشای داداشم مرغ گذاشتم و نوشیدنی و ژله خیلیم خوب بود مرغم چون داداشم خیلی دوس داره درست کردم هرچی ساده بگیری بهتره البته بازم هرجور خودت صلاح میدونی ولی چند مدل غذا معمولا همه ش خورده نمیشه اسراف میشه 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
ببین من برا پاگشای داداشم مرغ گذاشتم و نوشیدنی و ژله خیلیم خوب بود مرغم چون داداشم خیلی دوس داره درس ...

اگه سخت بگیریم هروقت بریم خونه کسی اون بنده خداام محبوره تجملاتی کنه

میشه ی صلوات برای بچه هام بفرستی؟♥️🌸♥️🌸