من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
گلم زرشک پلو مرغ بزار شیک و مجلسی سالاد ماکارانی هم بزار با دوغ و دلستر و نوشابه ،ماست خیار هم بزار سبزی خوردن هم شیک تو سفره،چای و شیرینی و میوه هم بزار برای پذیرایی ،ی کادو برا عروس و ی کادو هم برا داماد بخر ساده ترین میشه این ،تعداد کم دعوت کن ولی بخند همین اخلاق و خنده یاد مهمون ها می مونه خودتو خسته نکن زیاد با تعداد زیاد
ببین من برا پاگشای داداشم مرغ گذاشتم و نوشیدنی و ژله خیلیم خوب بود مرغم چون داداشم خیلی دوس داره درست کردم هرچی ساده بگیری بهتره البته بازم هرجور خودت صلاح میدونی ولی چند مدل غذا معمولا همه ش خورده نمیشه اسراف میشه
تواضعی عزت بخش به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕