2777
2789

قطره کیمیا 

روغن زیتون و شونه با شونه مخصوص شپش

آنکس که بداند و بخواهد که بداند/خود را به بلندای سعادت برساند/آنکس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آنکس که نداند و نداند که نداند/در جهل مرکب ابدالدهر بماند /آنکس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند!

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نههه مایونز نزن

شونه مخصوص شپش از داروخانه بگیر با شامپوش 

بعد روغن مایع مال اشپزی کلی بزن تو حموم با شونه محکم شونه کن دوسه ساعت همممش بیوفته بعدم سرتو با شامپوعه بشور

شونه خیلی مهمه مهمتراز شامپوش

سس مایونز زدم فاییده نداشت سرکه زدم نفتتتت زدم فاییده نداشت شامپوی مخصوص شپش زدم فاییده ندشات با اون شونه های مخصوصش که اصلاااا لای مو نمیرفت تنها چیزی که جواب داد قطره کیمیا بود امضامو بخون

با امضای من مشکل دارید هی حذف میکنید؟!😒با اون سایتتون اه😐 فقط اومدم بگم راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید  تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️

وووای سرخواهر من از مدرسه افتاده بود همه مونو درگیر کرد 

هررررررر کاری بگی کردیم هر راهی بگی رفتیم چون نزدیک عروسی منم بود نمیخواست موهاشو کوتاه کنه ولی نهایتا مجبور شد پسرونه کوتاه کنه موهاشو

جالب اینجاس وقتی اون کوتاه کرد موهای منم پاک شدن

آنچه كم بود،حرف نبود،باور بود
نههه مایونز نزنشونه مخصوص شپش از داروخانه بگیر با شامپوش بعد روغن مایع مال اشپزی کلی بزن تو حموم با ...

چرا خب روغن مایع بزنه؟ روغن نارگیل یا زیتون بزنه فایده ام داشته باشه 

آنکس که بداند و بخواهد که بداند/خود را به بلندای سعادت برساند/آنکس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آنکس که نداند و نداند که نداند/در جهل مرکب ابدالدهر بماند /آنکس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند!