2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شدید نه ولی یهو بد ترسیدم

فقط 30 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کی گفته من احساس ندارم؟من هر یکساعت یکبار احساس گشنگی میکنم😌😌کاربری های چلوکباب کوبیده هستم،چلوکباب کوبیده باریحان،چای ماسالا،پفک نمکی و...بقیش رو که یادم نیست رو به باد دادم🥴🥴
من.الان یازده ماهشه دیوار راست و می‌ره بالادلیل ترس هم تو تاپیک هم اوایلش هست

اوخی😍🤣

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کی گفته من احساس ندارم؟من هر یکساعت یکبار احساس گشنگی میکنم😌😌کاربری های چلوکباب کوبیده هستم،چلوکباب کوبیده باریحان،چای ماسالا،پفک نمکی و...بقیش رو که یادم نیست رو به باد دادم🥴🥴
خدا رو شکر عزیزم😍🙏🏼ببخشید اون لحظه استرس شدیدم گرفتین؟

خواهش میکنم گلم

اره بابا تاپیکم زدم

هست تو تاپیکام

ولی خب شکرخدا چیزی نشد 💖

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همون شدید میشه دیگه🥲

اره خب

پسرم ی دسته کلید گنده رو پرت کرد طرف تلوزیون و من جیغ زدم و ترسیدم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام به همگی بچه ها من و مادر شوهرم تو یه ساختمون هستیم چند روزه مادرشون به رحمت خدا رفته همه جمع هستن خونه مادرشوهرم.

امروز حال چند نفر بد شد غش کردن و اینا بعد اومدن منم خبر کردن منتها خیلی بد خبر کردن طوری که فکر کردم یکی مرد تمام بدنم میلرزید الان تقریبا یه ساعتی میشه این اتفاق افتاد بعد الان من هفته پنجم بارداری هستم و ی طرف دلم خیلی خیلی درد گرفت.میگم خدایی نکرده مشکلی پیش نیومده باشه؟ میشه نظرتونو بگین

سلام به همگی بچه ها من و مادر شوهرم تو یه ساختمون هستیم چند روزه مادرشون به رحمت خدا رفته همه جمع هس ...

خداروشکر عزیزم😍🙏🏼کاش نینی منم چیزیش نشه و سالم به دنیا بیاد🥺🙏🏼🙏🏼🙏🏼