چشم من خیره به عکس حرمت بند شده، با چه حالی بنویسم که دلم تنگ شده.. 🥺💔 #یا_امام_رضا 05148888 این شماره امام رضاست،زنگ بزن یه دل سیر گریه کن... کاربر تعلیقی
چشم من خیره به عکس حرمت بند شده، با چه حالی بنویسم که دلم تنگ شده.. 🥺💔 #یا_امام_رضا 05148888 این شماره امام رضاست،زنگ بزن یه دل سیر گریه کن... کاربر تعلیقی
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
چقدتنهاشدیمکهدردامونوتودیوارمجازیمینویسیم:)🌕ازادیکلمهزیباییهکهحتیحاضرنیستحروفش بههموصلبشه. من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم🌌 یه روزه خوب میاد:)💔 دیر میفهمی زندگی نکردی و شیش دنگ حواست به چی میشهها بوده:)) به اسم کاربری دقت نمیکنم🦦 کاربری دست ²نفره M&A💞(دوتادوستِهمسن🥳)
کشتی نفت کش سانچی.. تو دمای900درجه وسط دریا سوختن🙃
کشتی نفت کش سانچی.. تو دمای900درجه وسط دریا سوختن🙃
عه چقد بد:)) من اون موقع بچه بودم چیزی یادم نمیاد
چقدتنهاشدیمکهدردامونوتودیوارمجازیمینویسیم:)🌕ازادیکلمهزیباییهکهحتیحاضرنیستحروفش بههموصلبشه. من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم🌌 یه روزه خوب میاد:)💔 دیر میفهمی زندگی نکردی و شیش دنگ حواست به چی میشهها بوده:)) به اسم کاربری دقت نمیکنم🦦 کاربری دست ²نفره M&A💞(دوتادوستِهمسن🥳)
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀 دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
روحشون قرین رحمت، چقدر غم انگیز بود این حادثه یکی این حادثه یکی پلاسکو
دقیقا😔🥲
وحشتناک بودن مخصوصا پلاسکو تا خود صبح بیدار بودیم پای شبکه خبر ببینیم زنده و سالم میان بیرون یا نه
اره واقعاً عجیب و تلخ
یادشون گرامی 🤕
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀 دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫