2777
2789
عنوان

در چه حدبه بچه ها اجازه خواهید داد برن بیرون

| مشاهده متن کامل بحث + 381 بازدید | 33 پست
عزیزمم:)‌کار نامزدت‌ خیلی خوب بود..

آره همسرم خیلی بهم اعتماد به نفس داد من تو سن20سالگیم هنوز آداب اجتماعی بلد نبودم اما الان اونقدر حمایتم کرده که حتی رفتم مربی گری ورزشیم رو که سالها بود آرزوم بود رو هم گرفتم خداخیرش بده خیلی حمایتم کرد

مُردَم اَندر حسرت فهم درست/این که میگویم به قَدر فهم توست...
دخترم ۱۲ سالشه همش شکایت میکرد که چرا نمیذاری تنها برم بیرون یا کلاس چند وقتیه که یه سری خریدهاش رو ...

در حد ۱۲ سال همین خیلی خوبه

دقیقا اعتماد به نفسشون خیلی بیشتر میشه

من دوست دخترم از پدر و مادرش اجازه گرفتم که ببرمشون بیرون ۱۸  ۱۹ سالشونه چون خانوادش خیلی سختگیر بودن خودم بردم رسوندمشون رفتم یک دوری زدم تنهاشون گذاشتم خودمم سر ساعت اونجا بودم دنبالشون کاش چنین کاری نمیکردم وقتی دم مجتمعشون پیادش کردم منتظر موندم به سلامت بره خونه ولی از اونور رفت که بره یجای تاکسی بگیره دیگه منم صداش کردم کلی هم دعواش کردم گفتم اینجور خانوادت بدتر بی اعتماد میشن بهت نمیگفتی با خودت من اگر زنگ میزدم بهشون چی میگفتم رسوندمت یا اگر زنگ میزدن بهت نمیدونم با چه عقلی چنین کاری میخواست کنه کلی گریه کرد چیزی به خانوادش نگم دیگه هیچوقت چنین کاری نکردم مسئولیتش با من بود

کاش خانواده ها اینقدر سختگیری نداشته باشن که بچه ها احساس زندونی بودن نکنن

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره