2777
2789
فکر کنم اشتباه ریپ زدیدکتر به من گفت نترس ،فقط رعایت کن به سالم خوری ،فست فود نخور یا خیلی کم،شیرینی ...

اره ب منم همینارو گفت دکتر 

ولی هرچیزی چربی داره  خورشت نخورم ماکارونی نخورم دیگ چی بخورم اخ 

باید بری پیش جراح عمومی ماهر و کاربلد،یکسری ام آر آی و ازمایشهای خون بدی اتفاقا چیز عجیب غریبی نیست، ...

برا جایی ک سنگ من هست جراحی خیلی ریسکه واس همون نمکنن  استند گذاشتن 

اره دوبار شدم واقعن انگار ادم میمیره زنده میشه 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره ب منم همینارو گفت دکتر ولی هرچیزی چربی داره خورشت نخورم ماکارونی نخورم دیگ چی بخورم اخ

گوشت قرمز دوبار در هفته،ماکارونی چرب و چیلی اصلا نخور ،بستنی هم نخور 

ببین علت باید مشخص بشه،اگر سنگ باشه برطرف بشه ،آزمایشات یکدفعه خیلی بهتر میشه

گوشت قرمز دوبار در هفته،ماکارونی چرب و چیلی اصلا نخور ،بستنی هم نخور ببین علت باید مشخص بشه،اگر سنگ ...

گوشت مرغ میتونم بخورم ؟؟ گوشت قرمز خداروشکر از همو اول دوست نداشتم 

سرخ کردنیم نباید بخورم 

گوشت قرمز دوبار در هفته،ماکارونی چرب و چیلی اصلا نخور ،بستنی هم نخور ببین علت باید مشخص بشه،اگر سنگ ...

پانکراسم خودش مشکل داره انگار  

و خوب شدنی در کار نیست 

سنگم بردارن باز سنگ سازی کنه احتمالا

پانکراسم خودش مشکل داره انگار و خوب شدنی در کار نیست سنگم بردارن باز سنگ سازی کنه احتمالا

سنگ را با خود کیسه صفرا برمیدارن ،پس دیگه سنگی ساخته نمیشه،

پانکراست تحریک شده

برو پیش چند تا دکتر مشورت کن

والا دکترا ادمو دق میدن رفتم ی کیسه مکمل داده بخور سه ماه بد بیا چکاپ گفتم سنگه چی میشه گف تا حمله ب ...

قرص پانکراتیت یا کروئن داده حتما  روزی یکی بخور،پیاده روی و عامل سنگ باید برداشته بشه

نوشابه نخور،کدو  و  ماست پروبیوتیک خوبه

قرص پانکراتیت یا کروئن داده حتما روزی یکی بخور،پیاده روی و عامل سنگ باید برداشته بشهنوشابه نخور،کدو ...

برا مریض شمام کروئون داده ؟؟؟ پانکراتیت حاد بد ی دوره خوب میشه نیاز ب قرص نداره ک 

من مشکلم اینه ک این رعایت کردنا فقد برا ی مدت نیس برا کل عمرمه همین روحیمو داغون کرده

سنگ من اصلا داخل صفرا نیست ک تو مجاری پانکراسه پانکراسم نمیش برداشت

آخه خود پانکراس سنگ نمی سازه

آزمایشاتت را ببر پیش دکتر فوق تخصص گوارش مثل دکترهای گوارش خوب که توی تی وی  میان