2777
2789
عنوان

روز چهارشنبه وقت عمل دارم

82 بازدید | 18 پست

روز چهارشنبه وقت عمل بینی دارم عین چی استرس دارم اعصابم خورده واقعا 😞😞😞 همه میگن چرا میخوای عمل کنی بینیت عیبی نداره حتی دکتر بینیم قوز داره نوکشم تقریبا گوشتیه خیلی استرس دارم که نکنه بد بشه خراب بشه خیلی حس بدی داره 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

وای نه بابا  میشه بهترین کار زندگیت اصلا چرا استرس داری باید خوشحالم باشی

همه میگن چرا میخوایی عمل کنی خوبی تا فاجعه نباشی همینو میگن نگران نباش برو حالتو ببر اکه دکترتو خوب انتخاب کردی😂

وای نه بابا میشه بهترین کار زندگیت اصلا چرا استرس داری باید خوشحالم باشیهمه میگن چرا میخوایی عمل کن ...

آره خیلی دوست داشتم انجام بدم واقعا ولی اینقدر همه ته دلمو خالی کردن اعصابمو بهم ریختن:(

آره خیلی دوست داشتم انجام بدم واقعا ولی اینقدر همه ته دلمو خالی کردن اعصابمو بهم ریختن:(

حرف الکیه همش ولشون کن من حتی نشسته بودم نوبت عملم شه همه دورم جمع شده بودن وایی تو دیگه چرا میخوایی عمل کنی 😂